.

.

Пружина напрежение вкара врати Prime-Line B 513 със стоманена шарикоподшипниковым на ролка с диаметър 1 инч (комплект от 2 теми)

Пружина напрежение вкара врати Prime-Line B 513 със стоманена шарикоподшипниковым на ролка с диаметър 1 инч (комплект от 2 теми)

BGN 3.59

Наличност
На склад

Се използва от различни производители на плъзгащи се врати за вътрешния двор М-образна пружина напрежение диаметър 2-5/16 инча. вогнутый валяк шарикоподшипника.Стоманена термообработанная пружина напрежение и валяк. 2 броя в опаковката.Лесна инсталация.Се използва от различни производители на плъзгащи се врати за вътрешния двор. М-образна пружина напрежение диаметър 2-5/16 инча. вогнутый валяк шарикоподшипника.Стоманена термообработанная пружина напрежение и валяк. 2 броя в опаковката.Лесна инсталация.Описание на продукта Тази пружина напрежение вкара вратата е изработена от стомана.Той е оборудван с регулируемо колело с централна канавкой на шарикоподшипнике с диаметър 1 инч и се подлага на топлинна обработка.Няколко производители на стъклени врати се използват този тип пружини на опън.От производителя на Тази пружина напрежение вкара вратата е изработена от стомана.Той е оборудван с регулируемо колело с централна канавкой на шарикоподшипнике с диаметър 1 инч и се подлага на топлинна обработка.Няколко производители на стъклени врати се използват този тип пружини на опън.

Опции за продукта

Свързани продукти