.

.

Капак за Чучура на ваната, Универсалният Смесител За вана с Кит, Защитно покритие за Детската Душа с Подарък за дете, Сигурност за вана за деца (Син)

Капак за Чучура на ваната, Универсалният Смесител За вана с Кит, Защитно покритие за Детската Душа с Подарък за дете, Сигурност за вана за

BGN 5.93

Наличност
На склад

【Материал премиум-клас】 Издръжлив, мек, здрав силиконНе съдържа BPA, PVC или фталатов.Безопасност по време на къпане + Обжалване. 【И безопасност по време на къпане + обжалване】 Светло син цвят и е чудесна форма на кит ще увеличат удоволствието от плуването, подобряване на впечатления от плуване, децата няма да искат да се получи от баня!Най-важното е, че на кутията чучур за вана помага на нашите деца не блъскането на главата, когато те са с вана и прави времето за къпане на по-безопасно. 【Регулируема каишка】 Благодарение на регулируемому ремешку този предпазител за носа подходящ за повечето миксери.Лесно се установява и отстранява.Отвор за миксери с нажимным лост или тиган.Идеалният размер е удобен за носене. 【С подарък】представяме сладки раци.Рак може да плува, ръчно завъртане на долния извор на напрежение.Няма нужда от батерии за да се осигури безопасността на децата.Материал ABS, гладка повърхност, липсата на наранявания на ръката. 【Добра украса】 Защита на главата на детето и да направи чешма по-красив.Това също е добър начин за децата по-рано да се запознаят с всички видове животни. 【Материал премиум-клас】 Издръжлив, мек, здрав силикон.Не съдържа BPA, PVC или фталатов.Безопасност по време на къпане + Обжалване. 【И безопасност по време на къпане + обжалване】 Светло син цвят и е чудесна форма на кит ще увеличат удоволствието от плуването, подобряване на впечатления от плуване, децата няма да искат да се получи от баня!Най-важното е, че на кутията чучур за вана помага на нашите деца не блъскането на главата, когато те са с вана и прави времето за къпане на по-безопасно. 【Регулируема каишка】 Благодарение на регулируемому ремешку този предпазител за носа подходящ за повечето миксери.Лесно се установява и отстранява.Отвор за миксери с нажимным лост или тиган.Идеалният размер е удобен за носене. 【С подарък】представяме сладки раци.Рак може да плува, ръчно завъртане на долния извор на напрежение.Няма нужда от батерии за да се осигури безопасността на децата.

Опции за продукта

Свързани продукти