.

.

Подмяна на кабел за солна лампа RTNLIT, Кабел за нощни лампи с завъртане на ключа за контакти E12 за коледни Селски Аксесоари, Комплект за Духаше на светлина, осветителн?

Подмяна на кабел за солна лампа RTNLIT, Кабел за нощни лампи с завъртане на ключа за контакти E12 за коледни Селски Аксесоари, Комплект

BGN 3.99

Наличност
На склад

Смяна на шнура на лампата : захранващ Кабел подходящ за осветление на къщи с духове на Хелоуин, тиквени фенери, керамични коледни къщички, аксесоари за коледното село, лампи от гималайской кристална солВ комплекта кабел за свързване на изхода се използва пружина с ключалка, позволяваща лесно фиксиране на контакта в отверстии с диаметър 1 инч.Посочен в UL (основата за sconces свещ C7) жак E12 изчислена на лампа с нажежаема жичка с мощност до 75 W 125В и е метална облицовку за положителен контакт с лампа с нажежаема жичка.Лесна инсталация : Кабел нощни лампи със скоба за лампи лесни за инсталиране, просто използвайте приложената скоба, за да закачите всяка крушка отверстии за нощни лампи или комплект выдувных форми.Напълно сглобени : черен кабел с дължина 5 метра с превключвател за включване / изключване и формованной мъниче в края - готов за употреба.Подмяна на захранващия за една солна лампа, гнездо за електрическата крушка E12, удобен вграден в ключа за захранване, за лампи от гималайской кристал сол, гирлянди под формата на тикви, аксесоари за коледното село Технически спецификации : съдържание на Пакета : Опаковки от 1 контакта Тип : защелкивающийся косичковый превключвател Тип : вграден превключвател кутия Основата на лампата : канделябр (E12) Мощност на изхода : 75 W /0-125 В Мъжки : Стандартен 2-пинов щепсел Начин на монтаж : -Внимателно стиснете метални уши за контакт и поставяне на контакта в дупка с диаметър 1 инч. -Вкрутите крушка E12 (макс. 75 W) -Поставете щепсела в контакта. -Включете вграден в ключа, въртяща се кръгла диск в посоката на стрелката върху ключа.Забележки : -Моля, изключете захранването преди да започнете работа. -Инсталирайте и използвайте този продукт, моля, в зависимост от вашите местни електрически нормите и правилата. -Моля, обърнете внимание, че този комплект кабел е предназначен само за използване на закрито и не е предназначен за употреба във влажни помещения.

Опции за продукта

Свързани продукти