.

.

Комплект за запояване на 4-Ценен часа BANRIA Направи си сам комплекти зелени часа с музикален Будилник на led дисплея, Регулатори на яркостта USB-часовници за зареждане с?

Комплект за запояване на 4-Ценен часа BANRIA Направи си сам комплекти зелени часа с музикален Будилник на led дисплея, Регулатори на яркостта

BGN 0.33

Наличност
На склад

【Функции говорещи часовници; формат 12/24 часа; 2 звуков сигнал аларма; функция за запаметяване; и USB-порт за зарежданеТой може да показва дата, час, седмица и температурата. 【Памет при спиране на тока】 Вградена батерия CR1220 позволява на часовника стартира автоматично и поддържане на определени параметри, след прекъсване на тока. 【Професионален избор за училищното образование】 Този комплект за спояване с 4-значными часовник и температура е отличен инструмент за изучаване на студентите умения за запояване печатни платки и електронни компоненти.Той също така е отличен образователен материал за учители и електронни учебни заведения. 【Сладък дизайн като подарък и декорация на дома за любители на електроника】 Digital alarm clock е симпатичен акрилен корпус, което го прави отличен за декорация на дома и забавен спътник за любителите на електроника. 【Ръководство на английски език】 Ние предоставяме подробно ръководство за диета на английски език и можете да изтеглите Ръководство за инсталиране на страницата на продукта в раздел "Технически спецификации". 【Функции говорещи часовници; формат 12/24 часа; 2 звуков сигнал аларма; функция за запаметяване; и USB-порт за зареждане.Той може да показва дата, час, седмица и температурата. 【Памет при спиране на тока】 Вградена батерия CR1220 позволява на часовника стартира автоматично и поддържане на определени параметри, след прекъсване на тока. 【Професионален избор за училищното образование】 Този комплект за спояване с 4-значными часовник и температура е отличен инструмент за изучаване на студентите умения за запояване печатни платки и електронни компоненти.Той също така е отличен образователен материал за учители и електронни учебни заведения. 【Сладък дизайн като подарък и декорация на дома за любители на електроника】 Digital alarm clock е симпатичен акрилен корпус, което го прави отличен за декорация на дома и забавен спътник за любителите на електроника. 【Ръководство на английски език】 Ние предоставяме подробно ръководство за диета на английски език и можете да изтеглите Ръководство за инсталиране на страницата на продукта в раздел "Технически спецификации".

Опции за продукта

Свързани продукти