.

.

Куката за кърпи Nolimas Матово Черно SUS304 Неръждаема Стомана За Баня, Шкаф За Дрехи, Гъбата За Кабинет Кука За Роба, с монтиран на стената Кръгла Кухненски Тежкотоварни ?

Куката за кърпи Nolimas Матово Черно SUS304 Неръждаема Стомана За Баня, Шкаф За Дрехи, Гъбата За Кабинет Кука За Роба, с монтиран

BGN 5.13

Наличност
На склад

【Довършителни】 : Матово черен, стилен и изискан матиран процес придава на притежателя на куката за кърпи, с модерен външен вид и усещане за комфортНЕ избледнява, устойчиви на петна, ефективно елиминира пръстовите отпечатъци и натрупването на прах и масла.САМО внимателно избършете с мека и влажна кърпа. 【Без ръжда】 : Кука за дрехи изработен е от неръждаема стомана премиум-клас, тип 304 с добавянето на хром / никел 18/10 за защита от корозия и ръжда. На нержавеющую стомана 304 раздадени на 4 защитни слоя, които я правят по-здрава и антикорозионна. с гладка повърхност, без остри ръбове, позволяват безопасно да се мотае си престилка, кърпи за баня, панталони и риза, бански костюми, палта, чанти, душ кабина или други неща. 【Тежкотоварни】 : Метална конструкция от неръждаема стомана 304, осигуряваща качество и дълготрайност.Осигурява нежна и просторно място за едно семейство.Срок на поддръжка е 1-2 месеца, такава грижа е да запази метален блясък на покритието. 【Инсталиране на 】 : Този черен кука за дрехи е много лесен за употреба, винтове са скрити, идеален за баня и кухня. 【Референтен размер】 -1,87 инча (Д) x 2,56 инча (Ш) х 2,24 инча (G) / 4,75 см (Д) x 6,5 см (Ш) х 5,7 см (Г).Кука за чаршафи може да запази теглото в рамките на 10 кг. 【Довършителни】 : Матово черен, стилен и изискан матиран процес придава на притежателя на куката за кърпи, с модерен външен вид и усещане за комфорт.НЕ избледнява, устойчиви на петна, ефективно елиминира пръстовите отпечатъци и натрупването на прах и масла.САМО внимателно избършете с мека и влажна кърпа. 【Без ръжда】 : Кука за дрехи изработен е от неръждаема стомана премиум-клас, тип 304 с добавянето на хром / никел 18/10 за защита от корозия и ръжда. На нержавеющую стомана 304 раздадени на 4 защитни слоя, които я правят по-здрава и антикорозионна. с гладка повърхност, без остри ръбове, позволяват безопасно да се мотае си престилка, кърпи за баня, панталони и риза, бански костюми, палта, чанти, душ кабина или други неща.

Опции за продукта

Свързани продукти