.

.

Сгъваеми панти от Неръждаема стомана, монтирани на откидных панти, Независими панти за Складного масата и тоалетна, Кабинет Хардуер - (Стил A, цвят: 3 бр.)

Сгъваеми панти от Неръждаема стомана, монтирани на откидных панти, Независими панти за Складного масата и тоалетна, Кабинет Хардуер

BGN 0.67

Наличност
На склад

Стил И Цвят : 3шт Здрав, антикоррозийный и антикоррозийный. Свободно да се сгъва, лесен и удобен за използване. Конструкция с отвор за винта е красива и практична. сгъваема мебели, маси и столове и т. Стил И цвят : 3шт. Здрав, антикоррозийный и антикоррозийный. Свободно да се сгъва, лесен и удобен за използване. Конструкция с отвор за винта е красива и практична. сгъваема мебели, маси и столове, и т. Корпус на вратата на кабинета с панти линия от неръждаема стомана, промишлена сгъваема гъвкава флип-надолу контур, кабинет обков, аксесоари : 1. Здрав, антикоррозийный и антикоррозийный. Свободно да се сгъва, лесен и удобен за използване. Конструкция потапяне в отвора с резба красива и практична.Технически характеристики : Материал : Неръждаема стальповерхностная обработка : волочение тел Област на приложение : сгъваема мебели, маси и столове, и т.6 mm Срок на експлоатация : над 50 000 пъти отваряне и затваряне Размер : 81*31 мм Забележка : 1. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване. 1 X флип-надолу контур Характеристики на продукта : Номер на модела : флип-надолу ПетляМатериал : неръждаема стальданные аксесоари : Деревообработкаоригинал : континентален Китайтип : Мебели за дома петлясертификация : неэтичность Дебелина : 1.6 mm Срок на експлоатация : над 50 000 пъти отваряне и затваряне.

Опции за продукта

Свързани продукти