.

.

NHOSS Натурален Нефритови Камък Гуа Ша Масажът Гребен Гваш Стъргало за Главата на Тялото Меридиан Соскабливающая Дъска Акупунктурный Грижи за Красотата 1 бр. (Цвят: 3)

NHOSS Натурален Нефритови Камък Гуа Ша Масажът Гребен Гваш Стъргало за Главата на Тялото Меридиан Соскабливающая Дъска Акупунктурный Грижи

BGN 2.33

Наличност
На склад

Ексфолианти и Процедури за грижа за тялотоПредимства на скрабирующего масажор : . Отпуснете кожата си. Помага в лимфодренаже. Предотвратява появата на бръчки и фини линии.Ексфолианти и Процедури за грижа за тялото.Предимства на скрабирующего масажор : . Отпуснете кожата си. Помага в лимфодренаже. Предотвратява появата на бръчки и фини линии.Ексфолианти и средства за грижа за Тялото Натурален Нефритови Камък Гуа Ша Масажът Гребен Гваш Стъргало За Главата Меридиан На Тялото Выскабливающая Дъска Акупунктурный Грижи За Красотата 1 бр. Характеристики : 1. Произведен от чист натурален нефрит, изискана дърворезба, дъска за премахване на формата на гребен, гребен за коса Xiuyu срещу поседения, можете да се дълбоко масажирайте главата си, да премахне напрежението в мускулите. Малка по размер, лесна за употреба, удобно за переноске, нефритовую четка за коса може да се използва в домашната СПА центъра или пътуване, по време на работа.Гребен също е задължителен предмет в ежедневния живот. Липсата на статични, качеството на продукта е гарантирано, повърхността му е изключително гладка, използвайте ще е много удобно, няма да навреди на кожата на главата, r4. Този скандалджия и може да се използва за тялото, лицето, шията, гърба, китките, раменете, краката и ходилата за масаж на тялото. Улеснява движението на кръвта по повърхността на кожата, намалява болката - идеален подарък за семейството или приятели. Всеки един от тях не е еднакъв по цвят, нефритовому узору, дебелина, това е нормално.Тъй като това е продукт резное, обработени с естествен камък. Както знаете, нефритови масажор крехки, лесно се повреди при транспортиране, въпреки че ние упаковываем го много внимателно.Ако имаш счупени масажор, моля, свържете се с нас, за да получите нов. Моля, не возражайте, ако масажор има малки дефекти.Тъй като всяко парче нефрит издълбани от едно парче нефрит и полирана ръчно, наличие на малки разлики в цвета и драскотини е нормално явление.

Опции за продукта

Свързани продукти