.

.

Чанта за спешна помощ Redcube, Празни Чанти за оказване на първа помощ, Професионална чанта за спешно реагиране, Медицинска чанта с множество офиси, Переноска за EMT, EMS, ?

Чанта за спешна помощ Redcube, Празни Чанти за оказване на първа помощ, Професионална чанта за спешно реагиране, Медицинска чанта с множество

BGN 0.33

Наличност
На склад

【ЗДРАВ МАТЕРИАЛ】 Нашата чанта за оказване на първа помощ, изработена от полиестер с висока плътност 600 D, който също е водоустойчива и устойчива на счупвания, за ежедневна употребаВсички вътрешни части на този медицински набор представляват трайни ламинирани торбички.Допълнителни заредете с цип, подсилена дръжка и презрамки, отразяващи ленти в тъмно и през деня време на деня го правят предмет от първа необходимост оказване на спешна помощ. 【ФУНКЦИОНАЛНА ТРАВМАТОЛОГИЧЕСКАЯ ЧАНТА】Тази медицинска чанта има 1 голямо основно отделение с подвижни разделители, 1 преден джоб с бърз достъп и 2 странични джоба с цип.Има достатъчно място за всичките си лекарства и консумативи за първа помощ.Тази чанта за спешно реагиране идеален за къмпинг, туризъм, пътуване, лов, риболов, каране на лодка, велосипед. 【Компактен и ПРЕНОСИМ】 Приблизителния размер : 17,5 "x10"x10", приблизителен обем : 21.Приблизително тегло : 2,6 килограма, което го прави идеален преносим размер за всеки възрастен.Подсилени подплатена дръжка и регулируема, подвижна презрамка ще ви помогнат да вземат чантата с аптечка за първа помощ, където и да отидете.Двустранен цип дава възможност за лесно отваряне и затваряне на си при използване. 【Множество джобове】 Преден джоб с допълнителни 2 външни джоба си и няколко еластични примки с долните прорези за съхранение на малки предмети, като термометър, фенерче, пинсети и т.Два големи странични джоба с цип настанят някакъв авариен комплект, до което можете да лесно да се достигне.Основното отделение е с две подвижни прегради, които лесно да се движат, а също и 1 мрежест джоб с цип в горната си част, където можете да бързо да сложи аптечка. 【2 начина за носене】 Идва с една подвижна и регулируема меко покритие на рамото, която е здрав и надежден и е идеален за носене 2, за да освободи ръцете си. 【ЗДРАВ МАТЕРИАЛ】 Нашата чанта за оказване на първа помощ, изработена от полиестер с висока плътност 600 D, който също е водоустойчива и устойчива на счупвания, за ежедневна употреба.Всички вътрешни части на този медицински набор представляват трайни ламинирани торбички.Допълнителни заредете с цип, подсилена дръжка и презрамки, отразяващи ленти в тъмно и през деня време на деня го правят предмет от първа необходимост оказване на спешна помощ. 【ФУНКЦИОНАЛНА ТРАВМАТОЛОГИЧЕСКАЯ ЧАНТА】Тази медицинска чанта има 1 голямо основно отделение с подвижни разделители, 1 преден джоб с бърз достъп и 2 странични джоба с цип.

Опции за продукта

Свързани продукти