.

.

Amosfun Сплетен Декор Пола за Коледната елха, Снежен човек Пола За Коледно килимче За Коледно украшение За Празнични Партита Украшение за секс (Червен) Пола за Коледна?

Amosfun Сплетен Декор Пола за Коледната елха, Снежен човек Пола За Коледно килимче За Коледно украшение За Празнични Партита

BGN 2.67

Наличност
На склад

БельоПола за коледната елха в клетка от ленено зебло премиум-клас Buffalo. просто около основата на елхата, което сшивается по ръба на полата, за коледната елха.Направете прекрасни декорации за вашата коледната елха у дома, в училище, на улицата, в магазина, в офиса, супермаркет и т. Идеална пола за коледната елха, за да се обличаш си коледно дърво и придаване на особен вкус на вашето празника, не го използвайте, година след година.Коледно дърво е отлична декорация, тя трябва да бъде всяко семейство, ще добави и приятна атмосфера на празника.Описаниекристаллическая пола за коледната елха, Снежен човек, пола, за елхи, подложка за елхи, Украси за коледната елха, Украса за пол, за празнични партита (червен) Характеристики-Цвят : червен-Материал : плат Размер : 105,00 X105,00 X3,00 см, 41,27 X41,27 X1,18v комплект включва : 1 пола за коледната елха.

Опции за продукта

Свързани продукти