.

.

SEUGKE 2 бр. Коледна Гирлянда Златна Сърма, Венец за Коледната Елха, Камина, Окачени Украса за Парти, Празник На Закрито, На Открито, Сверкающая Метален Венец, Лента, Акс?

SEUGKE 2 бр. Коледна Гирлянда Златна Сърма, Венец за Коледната Елха, Камина, Окачени Украса за Парти, Празник На Закрито, На Открито, Сверкающая

BGN 7.94

Наличност
На склад

6 цвята по ваш избор : червен, зелен, сребро, многоцветен, лилаво, златна мишурная венец 2 Опаковане на безвкусна гирлянди за коледната елха, всяка с дължина около 16,4 метра, ширина 3,5 инча.Мишурная венец изработен от гъвкав проводник, тя може да даде нова форма, в съответствие с размера на бижута. ??Коледен Декор от Мишуры и Гирлянди ?? Тази коледна гирлянда ще даде своя празничната декора ярка и празнична атмосфера за години напред.Това създава уютна зимна обстановка.Дръж го на каминную дъска, стълба, врата или да се използва като десктоп на пешеходна пътека, а също така и за направата на венци с ръцете си или други празнични проекти.Добра идея за вътрешно и външно оформяне!. ?? Дебел и по-дълъг?? Те са дебели (3 инча) и достатъчно дълги, за да увийте ги голяма коледна елха от главата до петите.Дизайн мишурной гирлянди подходящ за всички поводи.Ширина помага за запълване на пространствата между клоните.Винаги е по-добре да украсят крушки (с изключение на светлина).Добавете по-празнична и радостна атмосфера вашия случай!. ?? Високо качество?? Коледни мишурные гирлянди SEUGKE са изработени от луксозни лъскави материали.Заедно с богато обработка, блясък брилянтен цвят ги прави прекрасни коледни украси за дома или подаръци. ?? Широкото използване на гирлянди?? Мишурная венец идеален за вътрешно, външно използване, есента, сватби, врати, камини, Коледа, Деня на благодарността, на фестивала и си официална вечеря, като вид висящи растения, тя може също така да украсят балкон, градина, сватба, маса, люлка, парапети, ресторанти, офис или всички места, където няма достатъчно изкуствена гирлянди. ?? Измерване на продукта?? - Около 16,5 метра в дължина и около 3,5 инча.Венец с ръцете си ще ви позволи да се намали или да се обвърже творческа обстановка.Тази коледна гирлянда в кутия за подарък, можете да я изпратите на приятели-колеги директно като подарък. ??Коледен Декор от Мишуры и Гирлянди ?? Тази коледна гирлянда ще даде своя празничната декора ярка и празнична атмосфера за години напред.Това създава уютна зимна обстановка.Дръж го на каминную дъска, стълба, врата или да се използва като десктоп на пешеходна пътека, а също така и за направата на венци с ръцете си или други празнични проекти.Добра идея за вътрешно и външно оформяне!. ?? Дебел и по-дълъг?? Те са дебели (3 инча) и достатъчно дълги, за да увийте ги голяма коледна елха от главата до петите.Дизайн мишурной гирлянди подходящ за всички поводи.Ширина помага за запълване на пространствата между клоните.Винаги е по-добре да украсят крушки (с изключение на светлина).

Опции за продукта

Свързани продукти