.

.

Gatuida 1 бр. Диамантени U-Образна Гравитационный Многофункционален Скоба за Универсално Закрепване За мобилен Телефон Автомобилна Поставка За телефон Кола За телефо?

Gatuida 1 бр. Диамантени U-Образна Гравитационный Многофункционален Скоба за Универсално Закрепване За мобилен Телефон Автомобилна

BGN 0.67

Наличност
На склад

Закопчалка за мобилен телефон на предното стъкло - кола за телефон, изработен от материал и модаКола за телефон на таблото -След свързване на силикон щекер може лесно да се замени, щепсела и да играе без допълнителни действия.Поддръжка на мобилен телефон-универсално закрепване за мобилен телефон Не е блокиране на линията на видимостта на безопасната експлоатация на разговор, навигация, може да работи с една ръка, по-безопасно шофиране.Блестящ стойка за телефона-резервирайте своя кабина порт за зареждане на мобилен телефон, резервирайте своя кабина интерфейсен кабел за мобилен телефон, удобен за монтиране на стена.Кола за телефон с вентиляционным отвор за монтиране на мобилен телефон на предното стъкло, резервирайте своя кабина порт за зареждане на мобилен телефон, резервирайте своя кабина интерфейс кабел за мобилен телефон, удобен за монтиране на стена.Осъществяване на списък 1 х стойка за телефона Функции-След свързване, той е устойчив на актуализиране на силиконовата вилици, щепсела и да играе без допълнителни мерки, определяне на автомобилния телефон hands free. - Цвят : розов бял кола за мобилен телефон - Материал : Кристал скоба за кола за телефон е Изработен от материал, издръжлив и модерен универсален кола за телефон. - Резервирайте своя кабина порт за зареждане на мобилен телефон, резервирайте своя кабина интерфейсен кабел за мобилен телефон, удобен скоба за закрепване на телефона. - Не загораживайте линия на видимостта на безопасната експлоатация на разговор, навигация, може да работи с една ръка, по-безопасно шофиране е пламнал притежателя на телефона. - Размер : 12x10x2cm /4.94x0 титуляр за телефон bling bling. - Мозайка от планински кристал, ръчно изработени плочки, блестящ и очарователен темперамент, модерен здрав автомобил скоба за закрепване на отдушник.Информация за Товареrhinestone планина за телефон Е един от най-добрите варианти за вас. авто скоба за телефон Търсите професионален, но в същото време държач за телефон?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален притежателя на телефона да отговарят на вашите нужди.

Опции за продукта

Свързани продукти