.

.

Комплект GVIEWIN - съвместим с калъф Google Pixel 7 Pro (6,7 инча, 2022) + държач за пръстени телефон (бял / златен) (комплект от 2 теми)

Комплект GVIEWIN - съвместим с калъф Google Pixel 7 Pro (6,7 инча, 2022) + държач за пръстени телефон (бял / златен) (комплект от 2

BGN 9.49

Наличност
На склад

[Тежкотоварни адхезия] : С помощта на самозалепваща HDV-ленти на най-високо ниво стойка finder можете да прикачите към вашия мобилен телефон, което прави техниката си сигурна, но не може да се използва в седалка за телефони от силиконов материал с матова повърхностЗабележка : Моля, не използвайте стойка за телефонно обаждане в рамките на 24 часа след инсталацията. [Широко използван] : Регулируем ъгъл на опора, на притежателя на пръстена за телефон може да се сгъва на 180 °, така че можете да настроите оптималния ъгъл за поставянето на телефон по всяко време.Силна магнитна адсорбция - запазете стабилност по време на движение. [Уникален дизайн Gviewin Mable] : Пастьор с мрамор модел прави титуляр за телефонно обаждане на цветни и никога не пада.Може да се използва със същия модел своята практика за мобилен телефон в нашия магазин Gviewin, за да придадат повече за красота. [Шик и издръжлив] : Красив мрамор модел, изпълнени в техниката на анти-fade, олицетворява вашия елегантен вкус.Лек, гъвкав TPU : не пожълтяват, не избледняват, прави този защитен калъф тънък, удобен за джоба и лесен за инсталиране. [Противоударная защита] : Изработен от устойчив на удари и гъвкаво TPU, който предпазва вашия мобилен телефон от драскотини и удари, без да се увеличава обема му. изпъкнали уши 0,1 инча около камерата и изпъкнали ръбове 0,12 инча около на екрана осигуряват цялостна защита от случайно падане. [Съвместимост] е Съвместим само с корпус от Google Pixel 7 Pro 6,7 инча (випуск 2022 г.Защитен калъф GVIEWIN осигурява защита срещу падане от височина до 10 метра, която е била изпитана компания SGS. [Съвместимост] е Съвместим само с корпус от Google Pixel 7 Pro 6,7 инча (випуск 2022 г.Защитен калъф GVIEWIN осигурява защита срещу падане от височина до 10 метра, която е била изпитана компания SGS.Комплект GVIEWIN - съвместим с калъф Google Pixel 7 Pro (6,7 инча, 2022) + държач за пръстени телефон (бял / златен) (комплект от 2 теми).

Опции за продукта

Свързани продукти