.

.

Цветни Етикети Gardon, Стикери за Scrapbooking, Стикери за Деца, Стикери За лаптопи, Цветни Етикети, Сладки Етикети, Водоустойчиви Стикери за лаптоп, Албум за телефон, Цветя, ?

Цветни Етикети Gardon, Стикери за Scrapbooking, Стикери за Деца, Стикери За лаптопи, Цветни Етикети, Сладки Етикети, Водоустойчиви Стикери

BGN 2.49

Наличност
На склад

【Набор от стойности】 : Mailto включва 60 броя от различни стилове на малки цветни стикериНа всяка опаковка е включена 60 броя цветни стикери за scrapbooking, включително слънчоглед, лавандула, бяла роза, лилия, лотос, виолетово и други модни етикети!. 【Никакви повторения】 : Всички винилови стикери в опаковката са уникални и различни от другите.Ние гарантираме, че клиентът ще получи точно тези продукти, които са показани на изображението.Забавни стикери лесно да се придържат повторно или отклеиваются.Още по-важно, не остава никакви следи.Подходящ за вътрешна и външна употреба. 【Екологично чисти материали】 : Ние обещаваме, че всички етикети са произведени от екологично чисти материали.Етикети е водоустойчив.Не се притеснявайте за загуба на вискозитет от влагата, когато ги вземете със себе си в плувни басейни, по плажа, в къмпинг или други места на открито. 【Добре направени етикети】 : Всеки стикер е намален в съответствие с формата и размера.Ние използваме высокоточную технология за печат, фигура се получава точна и ясна.Разкрийте лепило на гърба и използвайте директно.Страхотни подаръци за деца.Фантастично подарочное решение за момичета (юноши), така и жени. 【Широко приложение】 : Този набор от етикети с растения идеално място за ръчно изработени картички, пощенски пликове, кутии и опаковки, опаковки, кутии, опаковане на подарък, подарък birk, дневник, албуми, албуми notepad, фотоалбуми, търговията на дребно опаковки, училищни проекти и много други.Възможности за създаване на безкрайни. 【Набор от стойности】 : Mailto включва 60 броя от различни стилове на малки цветни стикери.На всяка опаковка е включена 60 броя цветни стикери за scrapbooking, включително слънчоглед, лавандула, бяла роза, лилия, лотос, виолетово и други модни етикети!. 【Никакви повторения】 : Всички винилови стикери в опаковката са уникални и различни от другите.Ние гарантираме, че клиентът ще получи точно тези продукти, които са показани на изображението.

Опции за продукта

Свързани продукти