.

.

Приставной маса O & K FURNITURE за всекидневната, Шкафче за Спалня, Модерен Стъклен Приставной маса с Метални рамки за дома и офиса, Хром, 1 бр.

Приставной маса O & K FURNITURE за всекидневната, Шкафче за Спалня, Модерен Стъклен Приставной маса с Метални рамки за дома и офиса,

BGN 79.99

Наличност
На склад

【Винаги в стил】Минималистичные контури придават на вашия дом нотка на свежест и придават на стаята елегантностТози изискан и елегантен сребърен приставной маса, със сигурност ще си атмосфера и стил на дома на съвсем ново ниво. 【Приставной маса с акцент】Благодарение на това гламурному приставному на масата, независимо дали поднос с напитки по-близо, когато сте развлекаете приятелите си, или, може би, просто да поставите лампи и някакви изискани декори, този кръг приставной масичка просто очарователно разкрасяване на вашият ден. 【Мебели-високо качество】, която е изработена от закалено стъкло и хромированных метални рамки, гарантира устойчивостта на тази маса при ежедневна употреба.Освен това, е гладък и кръгъл стъклен плот улеснява почистването и позволява да не се притеснявате за остри ъгли. 【Модерен приставной масичка】 Идеалното допълнение като приставного масичка в хола или прикроватной нощни шкафчета в спалнята.Размери : 24 "W x 24 " G x 24,8" те години. Тегло приставного маса : 20 кг. 【Събрание прости】 Всички детайли и инструменти са включени в комплекта и са етикетирани.Просто следвайте стъпка по стъпка илюстрация за настройка, и скоро сте събрали този приставной масичка.Ние също ще се радваме да помогнем, ако имате някакви въпроси или проблеми.Атрактивен и практичен.

Опции за продукта

Свързани продукти