.

.

Намордник за малки, Средни и Големи Кучета, Отразяващи Намордници за Кусания, Лай и Дъвчене, Намордник за Кученце, Мека Найлонова Мрежа, Дишаща, Регулируема Панта, Н?

Намордник за малки, Средни и Големи Кучета, Отразяващи Намордници за Кусания, Лай и Дъвчене, Намордник за Кученце, Мека Найлонова Мрежа,

BGN 1.67

Наличност
На склад

[Усъвършенстван отразяваща дизайн на] Нашия обновен намордник за кучета има уникален дизайн със светлоотразителни ивициТой може да се отрази на отвлечени светлина в условия на слабо осветление или затъмнение за подобряване на сигурността в нощта.Разходки на кучето през нощта не е опасно. [Тройната приспособяване] колан за Сменящи се маски за кучета и защитен с каишка през главата я предостави плътно прилепване и не позволяват подхлъзване.Дизайн на велкро може да се регулира до най-подходящ размер в зависимост от формата на устата на кучето. [Гуманизированный дизайн] Намордник за домашни любимци, не само е ефективен за предотвратяване на ухапвания, лай, дъвчене и други вредни навици на кучето, но и не се влияе от това, как тя яде, пие и диша.Се подобри качеството на живот и нуждите на вашето куче в областта на здравеопазването. [Удобни и дишащи] Практични меки намордници от дишаща мрежа, изработени от найлон.От вътрешната страна на намордника е много мека подплата, осигуряваща максимален комфорт на вашия домашен любимец.Мек материал, който позволява ефективно да се избегне надраскване.Лесен за почистване, може да се пере машинното или ръчен начин. [Многофункционален] калъф за устата на кучето - перфектен помощник за семейства, за пътуване, дресура на домашни любимци, зоомагазини, ветеринарни лекари.Моля, консултирайте се с таблицата за размери, посочени на изображението на продукта, за да изберете подходящия размер, преди да купите.

Опции за продукта

Свързани продукти