.

.

Детски Играчки за дъвчене за кучета Yocondorla, Четка за Зъби за кучета, Играчки за Агресивни Жевателей и Средни / Големи Кучета, Гумени Пищащие Играчки за Кучета, Интера?

Детски Играчки за дъвчене за кучета Yocondorla, Четка за Зъби за кучета, Играчки за Агресивни Жевателей и Средни / Големи

BGN 1.00

Наличност
На склад

?МЕКИ Са идеални за почистване на зъбите, но също така помага за облекчаване на стреса; Агресивни детски играчки за дъвчене за средни и големи кучета ? Писклив играчки за кучета : Вградена пищалка, благодарение на която нашите гумени интерактивни играчки, може да издава силен звук, за да привлече вниманието на кучето си, да я направи по-забавно и освобождаване на излишната енергия.Да се отърва от самота, скука и намаляване на деструктивното поведение. ? С функция четка за зъби : През тази играчка за дъвчене има канавка за четки, мека гумена четка може внимателно премахване на зъбен камък, без да причинява вреда деснам.Можете също така да нанесете паста за зъби върху четката, за да помогне на вашето куче да си миете зъбите по време на игра. ? ВКУС на МЛЯКО : Нашите играчки за кучета, изработени от 100% естествен каучук, са безопасни и трайни.Смесен с вкус на хранително мляко, той събужда инстинкт за дъвчене на кучетата, той ще се хареса на всички кучета. Гумен материал, много лесен за почистване, трябва само да изплакнете или избършете. ? КЛИЕНТИТЕ са НА ПЪРВО място : ние предлагаме абсолютно цялостно възстановяване и услуги по възстановяване (уверете се, че използвате правилно).В Yocondorla ние ще направим всичко възможно, за да се уверите, че сте доволни от покупката на нашия продукт!Ако имате някакви въпроси по отношение на дъвчащи играчки за кучета, моля да ме уведомите. ?МЕКИ Са идеални за почистване на зъбите, но също така помага за облекчаване на стреса; Агресивни детски играчки за дъвчене за средни и големи кучета. ? Писклив играчки за кучета : Вградена пищалка, благодарение на която нашите гумени интерактивни играчки, може да издава силен звук, за да привлече вниманието на кучето си, да я направи по-забавно и освобождаване на излишната енергия.Да се отърва от самота, скука и намаляване на деструктивното поведение. ? С функция четка за зъби : През тази играчка за дъвчене има канавка за четки, мека гумена четка може внимателно премахване на зъбен камък, без да причинява вреда деснам.Можете също така да нанесете паста за зъби върху четката, за да помогне на вашето куче да си миете зъбите по време на игра. ? ВКУС на МЛЯКО : Нашите играчки за кучета, изработени от 100% естествен каучук, са безопасни и трайни.Смесен с вкус на хранително мляко, той събужда инстинкт за дъвчене на кучетата, той ще се хареса на всички кучета.

Опции за продукта

Свързани продукти