.

.

Решетка за подови мивки от чугун и порцелан GSW с керамични повърхността на FS-TF, 9-⅜ x 9-⅜ x 1-¼ - идеален за ресторант, бар, бюфет (в пълен размер)

Решетка за подови мивки от чугун и порцелан GSW с керамични повърхността на FS-TF, 9-⅜ x 9-⅜ x 1-¼ - идеален за ресторант, бар,

BGN 33.33

Наличност
На склад

[По-издръжливи] - е Изработен от комбинация от чугунного порцеланови и керамични повърхности за лесно почистване, което осигурява по-дълъг живот на решетката [Гъвкавост] - Подова решетка за мида е идеален за всеки ресторант, бар, бюфет или ресторант, където трябва да се източи водата с хранителни продукти или други предмети. [Идеален за подови мивки] - Тази решетка за горната част на подови мивки идеален за подови мивки с размери 12 x 12 см. [Сигурност]- Дупка в подови решетка са достатъчно големи, за да се осигури правилното отвеждане на водата и спаси пол безопасно и сухо за разходки. [Размер]- Горната решетка - пълен размер : 9 "W x 9" W" Д x 1-¼ H. [Трайност] - Изработени от комбинация от ковано желязо, порцелан и керамични повърхности за лесно почистване, което осигурява по-дълъг живот на решетката. [Гъвкавост] - Подова решетка за мида е идеален за всеки ресторант, бар, бюфет или ресторант, където трябва да се източи водата с хранителни продукти или други предмети. [Идеален за подови мивки] - Тази решетка за горната част на подови мивки идеален за подови мивки с размери 12 x 12 см. [Сигурност]- Дупка в подови решетка са достатъчно големи, за да се осигури правилното отвеждане на водата и спаси пол безопасно и сухо за разходки. [Размер]- Горната решетка - пълен размер : 9-инчов Ш х 9-инчов Д x 1-¼ H. Изработени от смес на чугун, порцеланови и керамични повърхности за лесно почистване, което осигурява по-дълъг живот на решетката.Подова решетка за мида е идеален за всеки ресторант, бар, бюфет или ресторант, където трябва да се източи водата с хранителни продукти или други предмети.Тази решетка за горната част на подови мивки идеален за подови мивки с размери 12 x 12 см.Дупки за подови решетка са достатъчно големи, за да се осигури правилното отвеждане на водата и спаси пол безопасно и сухо за разходки.Горната решетка - пълен размер : 9-⅜ "W x 9-⅜"Д x 1-¼ H. комплектът включва : 1 (В естествена големина) на Чугун порцеланова подова решетка за мивка с керамична повърхност.

Опции за продукта

Свързани продукти