.

.

2 Броя.. Златни Леопардовые Балони За Душата на Детето, за Момче, Диво Сафари, Зоологическа градина, Тема на Джунглата, Парти по случай 1-ви Рожден Ден, Декорация от Ба?

2 Броя.. Златни Леопардовые Балони За Душата на Детето, за Момче, Диво Сафари, Зоологическа градина, Тема на Джунглата, Парти

BGN 4.53

Наличност
На склад

?? РАЗМЕР - 2 бр големи фольгированных въздушни топчета с размер 31 * 46 инча под формата на леопард ??МАТЕРИАЛ -Материал на балоните е изработен от неръждаема фолио, хомогенен цвят, е безопасен и нетоксичен. ??Забележка - Тези балони могат да бъдат изпълнени с въздух и хелий, балони остават пълни до 70 часа, а гелиевые - 3-4 часа, моля, дръжте ги далеч от източници на топлина или остри предмети, за да се избегне стопяване и счупване!. ?? Идеална украса за партита-Този балон с леопардовыми топки идеален за тематични партита в стил сафари в джунглата, парти с животни в зоологическата градина, на рождения ден на тема животни, диви партита, разкриване пола на животните в зоологическата градина, декорация на детската душа wild one, нека момчетата и момичетата окунутся в див свят, ще направят украса привлекателен и выделяющимся. ?? Нашите услуги-Ако имате някакви проблеми или имате нужда от помощ, моля свържете се с нас, без колебание, ние ще решим това за вас веднага и ще се замени и т., Тези балони са идеални за тематични партита в стил сафари в джунглата, парти с животни в зоологическата градина, на рождения ден на тема животни, диви партита, откриване на пол на животните в зоологическата градина, декорация на детската душа wild one, позволяват момчета и момичета се потопите в свят на дивата природа, правят си украса привлекателен и выделяющимся.Това ще остави незабравими и смислени спомени от 1-ви рожден ден на вашето дете, ще направи вашата тематична парти с животни в джунглата хит.

Опции за продукта

Свързани продукти