.

.

QYQS За съхранение на рокли 49 × 24 / 6 опаковки, чанти и калъфи за дрехи, дишаща калъф, предпазва дрехите от прах, Чанти и калъфи за костюми, Прахоустойчив калъф за палта, ?

QYQS За съхранение на рокли 49 × 24 / 6 опаковки, чанти и калъфи за дрехи, дишаща калъф, предпазва дрехите от прах, Чанти и калъфи за

BGN 1.00

Наличност
На склад

Висококачествен нетъкан материал, устойчив и екологично чист Напълно запечатани конструкция на 360 °, пыленепроницаемая, влага, осигурява сухота и чистотата на дрехите.Предлага се в два размера, подходящи за дрехи с различни размери.Може да се пере, прахоустойчив калъф за дрехи чист и многократна употреба.Прозрачен дизайн във формата на сърце, дрехите се вижда, че е лесно да се намери дрехи.Ако имате нужда от битови предмети, като удобен малък шкаф за съхранение на дрехи, не се колебайте да поръчате подвесную рафт на гардероба.Информация за продукта : Име : Калъф за прах Материал : висококачествена нетканая плат Цвят : бежов, сив Приложимо място : гардероб / дрешник, баня Размер : Голям, среден : 37 "× 24", подходящ за дрехи-кратък 34"Голям : 49" x 24", подходящ за дрехи-кратък 46"Функции : 1. Идеалната дължина за покриване на костюми, ризи, блузи, потници и т. на 100% чисто нов калъф побира много дрехи и виси директно на штанге кабинет за пестене на място. Много тънък и прозрачен, удобен и издръжлив и водоустойчив, пыленепроницаемый.Идеална за всички цели, затваря дрехи, предпазва я от прах, използва се за пътуване и за съхранение. Можете да го използвате у дома отново, след редовна употреба може да се пере многократно.

Опции за продукта

Свързани продукти