.

.

Люлка AGPTEK, 30,4 x 6 x 0,27 Цолови Двор люлки за деца и Възрастни с Метален Триъгълен пръстен - Син (ограничение за тегло 113 кг /250 кг)

Люлка AGPTEK, 30,4 x 6 x 0,27 Цолови Двор люлки за деца и Възрастни с Метален Триъгълен пръстен - Син (ограничение за тегло

BGN 3.33

Наличност
На склад

◆ ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ - Това е седалка за люлка е изработено от сверхпрочных части и материали, за да се гарантира часове на забавление и години на играСверхпрочное завъртащо се на седалката, изчислена на натоварване до 113 кг / 250 кг.Здрава конструкция предназначена за тегло до 250 килограма, което означава, че възрастните също могат да се присъединят към веселбата!. ◆ Най-високо качество - Това е люлеещ се стол AGPt EK е изработено от сверхпрочных части и материали, за да се гарантира часове на забавление и години на игра.Изработена е от полимер и метал. ◆ ГЪВКАВ ДИЗАЙН ЗА КОМФОРТ - тези улични люлка подсилени, но при това остават гъвкави, за да облегать тялото си.Вие със сигурност ще бъдете с часове да се насладите на тези люлки на този широк седалка. ◆ ЛЕСЕН ЗА използване-лесно се прикрепя към въртяща се закачалка (не е включен в комплекта).Дополните или надстройка на вашия текущ комплект люлки това сверхпрочным седалка-качалкой. ◆ СЕ ЗАБАВЛЯВАЙТЕ - люлки са важните аксесоари за всяка площадка на открито или фитнес зала в джунглата!Освен това, тези люлки ще бъдат идеалното допълнение към всеки качелям в задния двор.Качайтесь пролетни и летни вечери на тези удобни люлки.Забавлявай се на открито с децата си!.

Опции за продукта

Свързани продукти