.

.

Ourbest Конектор студено осветление от жените към мъжете, на 2-Пинов EL-тел за неон led лента, EL-Тел, Удлинительный кабел, Hdmi кабелът за мотоциклет, камион, рок-лампа, 1 М. (5)

Ourbest Конектор студено осветление от жените към мъжете, на 2-Пинов EL-тел за неон led лента, EL-Тел, Удлинительный кабел, Hdmi

BGN 2.67

Наличност
На склад

[НЕЩА], С корпус и капак, изолирани, PVC, диаметър на проводника около 24-26 awg [ДИЗАЙН] Един мъжки быстроразъемный съединител се свързва с Един женски удлинительным тросом за быстроразъемных конектор. [Тип конектор] Удлинительный кабел от 1 мъже 1 жени, дължина 1 метър, в опаковка от 5 броя. [ОПАКОВКА] 5 х 3,3 фута кабел EL Exitension за неонового осветление.Подходящ за свързване на неонови светещи ленти EL тел, драйвер за led лампи или на кабела за захранване led лента. [Инструменти] Ние сме готови да предложим обслужване в случай на проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез имейл; Ако имате проблем с доставката, моля, първо се свържете с екипа за поддръжка на клиенти. Удлинительный тел EL Quick свързва с щепсел от контакта на стената. Този продукт е помощен кабел за студено осветление. дължина 3,3 фута, може да се свържете светещи кабели в различни ситуации, които ви трябват.например, Cosplay-облечи за Хелоуин, за украса на Коледното парти. Област на приложение : максимум разстояние на излъчване на светлина на неоновите линии за флуоресцентни приложения. Моля, обърнете внимание : продуктът не е водоустойчив, и може силно натягивать. 5x Кабели ЕЛ Wire.

Опции за продукта

Свързани продукти