.

.

Многофункционална Кърпа За почистване на прах, Въже, Чехли и Чанта За обувки, Меки Миещи за Многократна употреба Чорапи За Краката е От Микрофибър, Инструменти За п?

Многофункционална Кърпа За почистване на прах, Въже, Чехли и Чанта За обувки, Меки Миещи за Многократна употреба Чорапи За Краката

BGN 18.24

Наличност
На склад

?? 100% чисто нов и високо качествоКомпактен, Елегантен И Стилен.Комплект шапки за еднократна употреба за парцал от шенилна, еднократни чехли за изсушаване на обувки, комплект шапки за еднократна употреба за парцал за мързелив обувки. Калъф за обувки за парцал, калъф за обувки от мека моющейся микрофибър, за многократна употреба чорапи за краката, за полиране на пода, инструмент за почистване на баня, тоалетна, офис, кухня, дома. ??Благодарение на ультратонким влакна, хомогенна повърхност, компактност, мекота и висока еластичност фин кашмир Mission.Има силна усвояването на функция деактивиране.СС чехли и чанта за обувки, меки миещи микрофибър за многократна употреба краката чорапи на пода прах, мръсотия, косми пречиствател за баня, кухня и офис у дома си полиране почистване. ?? Лесен за почистване, е здрава.Това може да бъде посочена в движение страничната въже или въже с горна част на обувки.Лесен за употреба калъф за почистване на обувки можете да използвате при вытирании пол в семейството, измиване на автомобили, маси, протирании прозоречни стъкла, изнасянето му на дюза парцал.Толкова много начини за използване!Въже от Микрофибър, Чехли и Чанта за обувки, Мека Моющаяся Множество Полиране на настилки, прах, Мръсотия, Косми, за Мъже Жена за почистване на улиците, Инструмент за почистване на меки материали за дома, офиса, Баня, Кухня. ?? 100% чисто нов и високо качество.Компактен, Елегантен И Стилен.Комплект шапки за еднократна употреба за парцал от шенилна, еднократни чехли за изсушаване на обувки, комплект шапки за еднократна употреба за парцал за мързелив обувки. Калъф за обувки за парцал, калъф за обувки от мека моющейся микрофибър, за многократна употреба чорапи за краката, за полиране на пода, инструмент за почистване на баня, тоалетна, офис, кухня, дома. ??Благодарение на ультратонким влакна, хомогенна повърхност, компактност, мекота и висока еластичност фин кашмир Mission.Има силна усвояването на функция деактивиране.СС чехли и чанта за обувки, меки миещи микрофибър за многократна употреба краката чорапи на пода прах, мръсотия, косми пречиствател за баня, кухня и офис у дома си полиране почистване.

Опции за продукта

Свързани продукти