.

.

Раница WODMB, Чанта за количка, Чанта за количка за Котки, Универсална Раница за пътуване на Колела, Раница за кучета (Цвят: зелен)

Раница WODMB, Чанта за количка, Чанта за количка за Котки, Универсална Раница за пътуване на Колела, Раница за кучета (Цвят:

BGN 0.33

Наличност
На склад

Материя : плат Оксфорд Размер : 40*25*38 вижте Тегло : 3,05 кг., Стил : двойна лента /ръчно / тележечный.Материя : плат Оксфорд. Размер : 40*25*38 вижте Тегло : 3,05 кг., Стил : двойна лента /ръчно / тележечный.Капацитет : капацитет на котки с тегло до 16 кг Основата на сцепление преносимо за лесно сгъване и транспортиране, което я прави по-удобно, за да излезете на улицата.Автоматично заключване за предотвратяване на бягство на домашни любимци.Свободен вход и изход от странично малък отвора на вратата. Конструкция щори с цип, бърза и удобна.Моля, оставяйте една малка разлика на размера и цветове от снимките, поради различни екрана на дисплея.Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика в 1-3 мм. с Устойчива на надраскване и дишаща мрежа на люлката позволява на домашни любимци свободно идват и си отиват.

Опции за продукта

Свързани продукти