.

.

Двойна каишка за кучета | Каишка за кучета със свободни ръце, за 2 кучета | Двойна каишка за кучета за разходки, тренировки и туризъм | Амортизирующий Отразяващи | Зав?

Двойна каишка за кучета | Каишка за кучета със свободни ръце, за 2 кучета | Двойна каишка за кучета за разходки, тренировки и туризъм

BGN 11.99

Наличност
На склад

? [ИДЕЯ за МАЛКИ, СРЕДНИ и големи породи] Нашият каишка за кучета hands free е изработен от много устойчив на опън найлон за предпазване от разкъсване, катарами за колан с двойно предохранителем и високо качество на металКойто е тестван на снимачната площадка на кучета с различно тегло : малки, средни, големи и дори силни енергични кучета. ? [Свалящ се с цип] В подвижни средни джоба с цип лесно да се съхранява телефони, ключове, пакети за какашек, лакомства за кучета или други малки предмети и да получите достъп до тях.С нашите каишка за кучета hands free ще можете да изпълнява няколко задачи.Говорете по телефона, вземете със себе си алкохол.Выгуливайте кучето си и детето си в едно и също време!. ?[2 ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДРЪЖКИ за ДОПЪЛНИТЕЛЕН КОНТРОЛ] С помощта на вграден колан дръжки за удобно и лесно насочване на кученце по време на бягане в парка.След това преминете към режим amazing traffic handle, когато ви е необходим по-строг контрол над вашия домашен любимец. контролира посоката и скоростта на кучето.Бънджи кабел може да бъде удължен от 60 сантиметра до 79 сантиметра, за да осигури повече пространство за вашето куче. ?[РЕГУЛИРУЕМ колан] Найлонов колан с ширина 1 сантиметър осигурява удобно носене.Той регулира от 28 см до 50 см, за да отговарят на широк диапазон от размери на талията.Каишка има 3 D-образни халки, едната от които е подвижна D-образен пръстен, а два са с фиксирана позиция.По този начин можете да контролирате позицията на движението на кучето около вас, ако прикрепляетесь към различни D-образно пръстените. ?[БЕЗОПАСНО] 3 светлоотразителни линии подобряват видимостта при слаба светлина, което прави отглежданите домашни животни по-безопасно сутрин и вечер!Бънджи кабел - това е подобрена версия на bold, по-здрав и му е лесно да се скъса.Двойни амортисьори намаляват натоварването на теглене на кучета. ? [ИДЕЯ за МАЛКИ, СРЕДНИ и големи породи] Нашият каишка за кучета hands free е изработен от много устойчив на опън найлон за предпазване от разкъсване, катарами за колан с двойно предохранителем и високо качество на метал.Който е тестван на снимачната площадка на кучета с различно тегло : малки, средни, големи и дори силни енергични кучета. ? [Свалящ се с цип] В подвижни средни джоба с цип лесно да се съхранява телефони, ключове, пакети за какашек, лакомства за кучета или други малки предмети и да получите достъп до тях.

Опции за продукта

Свързани продукти