.

.

FILO ПРИРОДЕН Подаръци за Деня на Майката за леля на племенница или племенник, Каре за леля, Подаръци за тетушек за рожден Ден или подарък в знак на благодарност за ле?

FILO ПРИРОДЕН Подаръци за Деня на Майката за леля на племенница или племенник, Каре за леля, Подаръци за тетушек за рожден Ден

BGN 13.00

Наличност
На склад

? Точно колко е Голяма и топла прегръдка : направи по-силна за тези тетушек, които студеноОдеало FILO ПРИРОДЕН Aunt може да се похвали с луксозен мекота и дебелина 320 гориво от плюшено микрофлиса. ? Подарък за най-добрата леля на света : наметала FILO ПРИРОДЕН Aunt Throw, изработени от ультрамягкого микрофлиса премиум-клас, изцяло оцветени, което означава, че техните ярки цветове, проникват във всяко влакно.Други използват цифров печат с по-ниско качество, на която се вижда бял слой отдолу. ? Ден леля в пълен комплект : Плюшени завивки перевязаны красива координираща лента, така че можете да ги дари на любимата си леля за рожден ден, Коледа, Свети Валентин или просто да ви кажа. ? Одеяло, изпълнен с Думи на любов и благодарност : професионален и модерен дизайн, който изразява всичко това, което племенница обичат в своите тетушках. ? Удобен подарък за грижи : практичен и полезен подарък, който твоята любима леля може да се ползва ежедневно.Лесно се поддава на машинно пране и сушене, одеало не сяда, не добри.когато и не се разпространява и запазва своя плюшено уют след всяко пране. ? Точно колко е Голяма и топла прегръдка : направи по-силна за тези тетушек, които студено.Одеало FILO ПРИРОДЕН Aunt може да се похвали с луксозен мекота и дебелина 320 гориво от плюшено микрофлиса. ? Подарък за най-добрата леля на света : наметала FILO ПРИРОДЕН Aunt Throw, изработени от ультрамягкого микрофлиса премиум-клас, изцяло оцветени, което означава, че техните ярки цветове, проникват във всяко влакно.Други използват цифров печат с по-ниско качество, на която се вижда бял слой отдолу. ? Ден леля в пълен комплект : Плюшени завивки перевязаны красива координираща лента, така че можете да ги дари на любимата си леля за рожден ден, Коледа, Свети Валентин или просто да ви кажа. ? Одеяло, изпълнен с Думи на любов и благодарност : професионален и модерен дизайн, който изразява всичко това, което племенница обичат в своите тетушках.

Опции за продукта

Свързани продукти