.

.

Haieshop Котешки Дърво Кула Котешки Дърво Апартамент Когтеточки За Котешки Тоалетни От Масивно Дърво Цели Платформа За Скокове С Котката Голяма Когтеточка Котешки Дъ?

Haieshop Котешки Дърво Кула Котешки Дърво Апартамент Когтеточки За Котешки Тоалетни От Масивно Дърво Цели Платформа За Скокове

BGN 0.33

Наличност
На склад

Характеристики : Увеличен пълнеж, устойчивост на надраскване, спестяване на пространство, мек и удобен, лесен за инсталиране, здрав и издръжлив дизайн на корпуса котки, широко поле на зрениеМатериал : нисък пух + сезал.Размери : (дължина х ширина х височина) 45x45x130 виж Мултифункционалност : предпазва килими, завеси, мека мебел и т. от повреди, позволява на котката да се отпуснат, да се забавляват и да почиват.Дизайн котешки дърво подходящ за котки, за да се почеше, лазать по планините, на сън и спорт.Дърво на котки позволява по-добре да се прави разлика област активност между вас и котката.Характеристики : Увеличен пълнеж, устойчивост на надраскване, спестяване на пространство, мек и удобен, лесен за инсталиране, здрав и издръжлив дизайн на корпуса котки, широко поле на зрение.Материал : нисък пух + сезал.Размери : (дължина х ширина х височина) 45x45x130 виж Мултифункционалност : предпазва килими, завеси, мека мебел и т. от повреди, позволява на котката да се отпуснат, да се забавляват и да почиват.Дизайн котешки дърво подходящ за котки, за да се почеше, лазать по планините, на сън и спорт.Дърво на котки позволява по-добре да се прави разлика област активност между вас и котката.Тя е много силна и може да продължи по-дълго от обикновените котешки дървета.Лесно се разклаща или се преобърне.Цвят : бежов, Стил : лесен и модерен инструкция за експлоатация : 1. Поставете играчките в кошачью дупката на гнездото на дървото, отпуснете се и играйте 2. На допир на дланта на ръката е дебела, не е толкова лесно пада, не е толкова лесно пилится, погрижете се за чувствителни котки Съвет : Котка върху фолио се използва само за моделиране на изделия, не за продажба.

Опции за продукта

Свързани продукти