.

.

Електрическа Движещата се Играчка ODOLDI Cat Kicker Fish, Реалистична Плюхающаяся Риба, Играчки от коча билка, за да се Поклащам Рибки, Подвижна Играчка за Коте, Плюшени Инте?

Електрическа Движещата се Играчка ODOLDI Cat Kicker Fish, Реалистична Плюхающаяся Риба, Играчки от коча билка, за да се Поклащам Рибки,

BGN 1.00

Наличност
На склад

★ 3 D-печат и имитационный дизайн : Ние използвахме технология за 3 D печат и имитационный дизайн, за да направят тази играчка-рибка-реалистично ★ Електрическа играчка за котки : Тази играчка-рибка за котки автоматично удря или върти и издава звук, привличане вниманието на котката, можете да зареждате я с помощта на включения USB кабел. ★ Коча билка и камбанка : Можете да получите подарък пакет котешка трева и малка камбанка във всяка опаковка.Можете да възложи в корема на рибата, за да възбуди вашата котка и премахване на настроението и стреса. ★ Моющийся материал : Изработен е от полипропилен памук и кратък плюшени, меки и безопасни за котешки лапи.Можете да махнете капака и се изпират си ръка. ★ Помещение включва : 1 × Плюшен играчката "Котка, виляющая риба"; 1 х USB кабел; 1 х коча билка; 1 х малка камбанка. ★ 3 D-печат и имитационный дизайн : Ние използвахме технология за 3 D печат и имитационный дизайн, за да направят тази играчка-рибка-реалистично. ★ Електрическа играчка за котки : Тази играчка-рибка за котки автоматично удря или върти и издава звук, привличане вниманието на котката, можете да зареждате я с помощта на включения USB кабел. ★ Коча билка и камбанка : Можете да получите подарък пакет котешка трева и малка камбанка във всяка опаковка.Можете да възложи в корема на рибата, за да възбуди вашата котка и премахване на настроението и стреса. ★ Моющийся материал : Изработен е от полипропилен памук и кратък плюшени, меки и безопасни за котешки лапи.Можете да махнете капака и се изпират си ръка. ★ Помещение включва : 1 × Плюшен играчката "Котка, виляющая риба"; 1 х USB кабел; 1 х коча билка; 1 х малка камбанка.

Опции за продукта

Свързани продукти