.

.

ALREMO HUANGXING - Фонтан за домашни любимци, Бутилка за Пиене на Вода за Кучета, Фонтан за Питейна Вода за домашни любимци, Топчета от Неръждаема Стомана Лилав цвят за Куче?

ALREMO HUANGXING - Фонтан за домашни любимци, Бутилка за Пиене на Вода за Кучета, Фонтан за Питейна Вода за домашни любимци, Топчета от

BGN 1.67

Наличност
На склад

Лесен за почистване, формата на бутилката за вода, лесен за почистване с изплакванеТова може да направи пиенето на вашия домашен любимец по-безопасно и полезно, по-практично.Приема отделен дизайн, отделящи се в горната част на бутилката, лесно се долива вода.Дизайн със защита от течове, топчета от неръждаема стомана, сигурен и издръжлив.С помощта на екологично чист и безвреден материал ABS, чист и здравословен, по трудния към стареене и деформация.Характеристика : 2. Приема отделен дизайн, отделящи се в горната част на бутилката, лесно се долива вода. С помощта на екологично чист и безвреден материал ABS, чист и здравословен, по трудния към стареене и деформация. Това може да направи водата за пиене на вашия домашен любимец по-безопасна и здравословна, е по-практична. Дизайн със защита от течове, топчета от неръждаема стомана, сигурен и издръжлив.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Фонтан за домашни любимци Материал : ABS Цвят : лилав подходящо за : кучета, котки, Брой : 1 бр. Тегло : около 171 Височина : прибл. 20 см / 7,87 инча Списък на опаковката : .

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pet Water Fountain
Material:
ABS
Color:
Purple
Suitable for:
Dogs, Cats
Quantity:
1PCS
Weight:
Approx. 171g
Height:
Approx. 20cm/7.87inch
Package List:

Свързани продукти