.

.

Kactoily Чешма за вода от неръждаема стомана за котки Вътре в 84 грама/2,5 л, Автоматична Чешма за вода за домашни любимци, Безшумен помпа с led подсветка, без BPA, Метален Чеш?

Kactoily Чешма за вода от неръждаема стомана за котки Вътре в 84 грама/2,5 л, Автоматична Чешма за вода за домашни любимци,

BGN 1.00

Наличност
На склад

【Материал от неръждаема стомана 304】 Автоматично котка чешма за вода е произведен от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304, по-здравТава за вода от неръждаема стомана резервоар за вода от неръждаема стомана, оцветени в бял цвят, може да се мие в съдомиялна машина (идва с кърпа за почистване). 【Насърчавайте да се пие повече вода】Чешма за вода за домашни любимци се използва режим на водния поток "цветен водопад" (течаща вода), както и дизайн на течаща вода може да привлече домашни животни, така че те пият повече вода.това може да попречи на вашия домашен любимец проблеми с уринирането и бъбреците. голяма зона за пиене на 360 °, подходяща за котки, кучета и няколко домашни животни. 【Голям капацитет 84 грама / 2,5 л】Капацитет фонтанчика за вода е 2,5 л, а линията на високо и ниско ниво на водата са маркирани върху опаковката.Ефективен обем надвишава 2,5 литра, което е достатъчно котката на питейна вода в продължение на 10 дни.Решете проблема с честото добавяне на питейна вода.Също така е идеален за семейства с по няколко домашни любимци. 【Високоефективен тройната филтриране】 Метален фонтан за котки се филтрира през слой от памук с висока плътност, активен въглен и йонообменна смола (идва с 2 сменяеми филтри), които могат ефективно филтрира домашни животни, остатъци от храна, дребни отпадъци и др, може да се противодейства на качеството на водата и гарантира вашите любимци чиста питейна вода (моля, купете си оригиналния филтър : B09 VD7 HD5 X). 【Ултра-тиха помпа с индикаторна лампа】 чешма за вода за кучета оборудван низковольтным тихо водно помпа 5 (USB-интерфейс за адаптор) и работи под 30 db. Имаме и безшумен дизайн за звук на падаща вода, и звукът на водата почти не се чува.Много подходящи за чувствителни спящи.Led светлини ще позволи на котката да го намеря и през нощта.Q1 : Този розов чешма за вода от неръждаема стомана?.Целият корпус е изработен от неръждаема стомана 304, а на външната повърхност на резервоара за вода обработена боя, за да придава уникален розов цвят.

Опции за продукта

Свързани продукти