.

.

Гарантира яки котки с камбана, 2 опаковки, Регулируем нашийник за котки от Аниме, нашийник с папийонка за котки, Отколовшийся нашийник за котки, кученца и котенков. (?

Гарантира яки котки с камбана, 2 опаковки, Регулируем нашийник за котки от Аниме, нашийник с папийонка за котки, Отколовшийся нашийник

BGN 4.00

Наличност
На склад

[Висококачествени материали]; е Изработена от висококачествена тъкан, удобен и здрав, не причинява вреда на кожата и меху, да могат да се носят дълго време, без да причинява вреда на вашия домашен любимецЯка е водоустойчив.Може да се пере както ръчно така и за машинно измиване с пакет за бельо. [БЕЗОПАСНА ОТКОЛОВШАЯСЯ ОБТЕГАЧ]; Трайни регулируеми гарантира яки, понякога се нарича быстросъемными ошейниками, предназначени за расстегивания с достатъчно усилие.Това помага да се освободи котка от яката, ако тя зацепится за нещо като клони на дърво, тази обтегач може да намали риска от задушаване, тя осигурява денонощна защита от потенциални опасности, като разтягане на врата, душене или дори смърт. [ПРЕДИМСТВО КОЛОКОЛЬЧИКА НА ЯКА]; Камбанка може не само да ви уведомяваме за това, къде е котката, но и предупреждават околните диви животни за това, че котката е наблизо.Те помагат за предотвратяване на лов на котки и убиване на диви животни, които могат да бъдат замърсени с опасни болести или са застрашени от изчезване.Не се притеснявайте, че камбаната боли кошачьим ушите си, защото, според ветеринарните изследвания, камбаната на яка ще издава звук около 50-60 db, но на котки звуци под 80 db няма да се отрази. [РЕГУЛИРУЕМА каишка И лък С камбана]; Яка се регулира в интервала 7-11 см, ширина 0,3 инча, тегло 0,5 унции (14 г) е Подходящ за повечето котки, също така може да се носи на кученца и малки кучета.Препоръчва се внимателно да се измери обиколката на врата домашен любимец, преди да поръчате, не забравяйте да оставите около 2 пръста, така домашен любимец ще се чувства по-комфортно.Папийонка се регулира и може да бъде върху корицата отпред и отстрани. [СВЕТЪЛ ПЕЧАТ "ЩАСТЛИВИ КУЧЕТА И КОТКИ"]; Много отдавна се е смятало, че е време котки и кучета донесе късмет.Това е хубав подарък, който е подходящ за вашите домашни любимци, за партита или празници, както и за различни партита, празници, сватби и други случаи.Различни цветове и щампи правят вашите домашни любимци по-модерни и атрактивни, когато ги носите.

Опции за продукта

Свързани продукти