.

.

Комплект: Стилус Penoval USI за Chromebook и защитно фолио за екрана Chromebook за Lenovo Chromebook Duet 10.1 инча, 0,20 мм, (matte) Paperfeel Shield (Lenovo IdeaPad Duet 10,1 )

Комплект: Стилус Penoval USI за Chromebook и защитно фолио за екрана Chromebook за Lenovo Chromebook Duet 10.1 инча, 0,20 мм, (matte) Paperfeel

BGN 54.51

Наличност
На склад

✅ Бързо зареждане на TYPE-C и АЛУМИНИЕВА СПЛАВ - В сравнение с предишната версия USI, този модел презареждане я прави по-чиста и подходяща за многократна употребаДо 90 часа работа при зареждане в продължение на 50 минути.Писалката е изработен от алуминиева сплав, което го прави здрав и издръжлив. ✅ ТЕХНОЛОГИЯ на МАГНИТНОТО ПОГЛЪЩАНЕ и РАЗСЕЙВАНЕ на ДЛАНТА си - с помощта на нашия стилус, можете да плавно да пишат или рисуват, да държите дланта на сензорния екран, и никога не се притеснявате за това, че остави някакви чужди следи.На нашите клиенти, особено стилистам, харесва и на магнитното усвояване, тъй като това значително подобрява техните умения за писане в сравнение с други стилусами. *** Забележка : Не всички хромбуки поддържат магнитно усвояване. ✅ 4096 ТОЧКИ НАТИСКАНЕ - Използвайте нашия стилус за сензорни екрани, за да рисува и растушевывать с помощта на 4096 точки натискане, които реагират на най-малкото докосване.Създайте своя шедьовър с висока точност и великолепни детайли. *** Какво има в кутията? 1x Молив USI2.0, 1x сменяеми върха, 1x кабел Type-C и ръководство на потребителя.Моля, свържете се с нас, ако имате въпроси за съвместимостта на продукта. ✅Съвместимост - съвместими само с Lenovo Chromebook Duet 3 11 инча, не е съвместим нито с какъв друг модел Lenovo Chromebook Duet.Брак, сключен в рая : работи без проблеми с писалка Penoval USI. ✅ Високочувствителния с текстура на допир, като хартия, защита от отпечатъци от пръсти и отблясъци - Гладко докосване за прецизно писане, осигуряващо перфектно на точността на работа на сензорния екран Lenovo Chromebook Duet 10. Защитно фолио за екрана Chromebook изработени от специален материал.Удобни за използване на слънчева светлина и намаляване на натоварването на очите.Предпазва вашият екран от ежедневните надраскване, прах и scuffs.Стилус Penoval USI2.0 - най-добрият вариант за пробуждане на вашето творчество, особено при използване на защитно фолио Penoval, която има структура, напоминающую хартия.

Опции за продукта

Свързани продукти