.

.

LISTENJIALE COB Малки прожектори, Акумулаторни Фенери-ключодържатели на 1000 лумена, 4 режима на осветление, Водоустойчиви Преносим работен лампа със Сгъваем група и силен ?

LISTENJIALE COB Малки прожектори, Акумулаторни Фенери-ключодържатели на 1000 лумена, 4 режима на осветление, Водоустойчиви Преносим

BGN 7.33

Наличност
На склад

✔【Висока яркост】 Мини-ключодържател с технологията COB притежава мощен с капацитет от 1000 лумена и осигурява широкоъгълен ярка светлина, която позволява лесно осветяват околните места, може да се използва като походного фенер, малък работен фенер, аварийно фенер и стоп за риболов(Пакетът включва : ключодържател-фенерче, x2, USB-кабел Type-C x2, самоклеящийся кука x2, ръководство на потребителя, x1). ✔【4 Режима на осветление】Работен лампа COB ключодържател с 4 режима на осветление, за да отговарят на различни нужди : режим висока осветеност на 60%, режим ниска осветеност 30% и режим на мигане.Продължително натискане на бутона на захранването за 3 секунди, за да преминете в режим 100% суперяркости.Освен това, този малък ключодържател-фенерче е идеалният подарък за нашите приятели или семейство. ✔【Портативен дизайн】 Ключодържател work light за леки и преносими, изработен от висококачествена алуминиева сплав и КОМПЮТЪР, водоустойчиви и издръжливи.Размерът е около 2,36 х 1,77 инча / 6 х 4,5 см, му е лесно да носят със себе си по време на къмпинг, ремонт и разходки.На гърба на джобно фенерче разполага с мощен магнит и сгъване на 180 ° поставка, която позволява да публикувате фенерче под различни ъгли или назначени от него. ✔【USB АКУМУЛАТОРНА】Акумулаторна батерия USB-фенерче-ключодържател Type-C се захранва от вградена акумулаторна батерия, която може да изгори около 6-8 часа след пълно зареждане.Когато мини-фенерче ще бъде напълно заредена, тя ще престане да зареждате и ще светне зелен индикатор, за да се предотвратят инциденти, причинени от забывчивостью зареждане. ✔ 【Гаранционно обслужване】 Продукти на марката LISTENJIALE гарантирано изработени от висококачествени материали, ако имаш развален акумулаторна ключодържател, моля, веднага се свържете с нас.Ние веднага ще заменим вашия ключодържател-фенерче за нов. ✔【Висока яркост】 Мини-ключодържател с технологията COB притежава мощен с капацитет от 1000 лумена и осигурява широкоъгълен ярка светлина, която позволява лесно осветяват околните места, може да се използва като походного фенер, малък работен фенер, аварийно фенер и стоп за риболов.(Пакетът включва : ключодържател-фенерче, x2, USB-кабел Type-C x2, самоклеящийся кука x2, ръководство на потребителя, x1). ✔【4 Режима на осветление】Работен лампа COB ключодържател с 4 режима на осветление, за да отговарят на различни нужди : режим висока осветеност на 60%, режим ниска осветеност 30% и режим на мигане.

Опции за продукта

Свързани продукти