.

.

Izkan - 100 Кутии 3-слойна за еднократна употреба на маски за лице, които предпазват от прах и цветен прашец, които предпазват от мътност.

Izkan - 100 Кутии 3-слойна за еднократна употреба на маски за лице, които предпазват от прах и цветен прашец, които предпазват

BGN 41.17

Наличност
На склад

Ушна кръг се затваря ✔️ Еднократна маска за лице : на 3 слой на защита, вътрешен слой е мека нетканую материя, която може да абсорбира влагата от дъха на собственика.Средният слой е выдуваемый от топене на полипропилен филтър слой за по-добра филтрация на частици във въздуха.Външният слой е с водоустойчив слой, който може да блокира пръски течност във въздуха. ✔️ Маска за лице : Регулируема скоба за носа може да помогне да се създаде плътно уплътнение и предотвратяване на ръми точки.Удобни и меки еластични уши линия елиминират натиска върху ушите и осигурява максимален комфорт.И може да се използва с титулярите за уши, за да се намали болката и натиска при продължително носене на маски в ухото. ✔️ Еднократна маска за лице : дизайнът е с повече гънки може да блокира напълно на брадичката, носа и устата си от прах, дим, отпадъци, автомобилни выхлопов и цветен прашец. ✔️ Маска за лице : Идеална за дом, офис, училище, заведения за обществено хранене, хранително-вкусовата промишленост, пречистване на околната среда и други обществени места. ✔️ Средства за защита на лицето : В кутия 100 бр. за еднократна употреба, маски за лице, и тези маски са маски с общо предназначение и не са предназначени за медицинска употреба.Ушна кръг се затваря. ✔️ Еднократна маска за лице : на 3 слой на защита, вътрешен слой е мека нетканую материя, която може да абсорбира влагата от дъха на собственика.Средният слой е выдуваемый от топене на полипропилен филтър слой за по-добра филтрация на частици във въздуха.Външният слой е с водоустойчив слой, който може да блокира пръски течност във въздуха. ✔️ Маска за лице : Регулируема скоба за носа може да помогне да се създаде плътно уплътнение и предотвратяване на ръми точки.Удобни и меки еластични уши линия елиминират натиска върху ушите и осигурява максимален комфорт.И може да се използва с титулярите за уши, за да се намали болката и натиска при продължително носене на маски в ухото. ✔️ Еднократна маска за лице : дизайнът е с повече гънки може да блокира напълно на брадичката, носа и устата си от прах, дим, отпадъци, автомобилни выхлопов и цветен прашец. ✔️ Маска за лице : Идеална за дом, офис, училище, заведения за обществено хранене, хранително-вкусовата промишленост, пречистване на околната среда и други обществени места.

Опции за продукта

Свързани продукти