.

.

Детски хавлиени кърпи Yardwe, Детски Чаршафи, Быстросохнущее Кърпа за 20 Бр, Гъба от Микрофибър, хавлиени Кърпи от Микрофибър, Мини-Гъба, Кърпа За почистване, бързо съхн?

Детски хавлиени кърпи Yardwe, Детски Чаршафи, Быстросохнущее Кърпа за 20 Бр, Гъба от Микрофибър, хавлиени Кърпи от Микрофибър, Мини-Гъба,

BGN 27.00

Наличност
На склад

Кърпи за върховете на пръстите си : са Изработени от полиестерни влакна, които са безвредни за кожата и са удобниМуслиновые памучни кърпички за миене на съдове : Абсорбиращи, бързо съхнещи, устойчиви на избледняване и измиване.Набор от спортни кърпи от микрофибър : кърпа за лице или кърпа за ръце за дома или фризьорски салон.Списък на опаковката 20 x Кърпи за ръце Описание на продукта Нашите модерни кърпи за ръце с чист и здрав шевове са изработени от полиестер, без вредни химикали; те са безвредни, бързо да изсъхне и са приятни на допир, добре се абсорбират влагата и трайни.Добър избор за фризьорски и у дома.Функция - Цвят : Смесен цвят. - Материал : Полиестер. - Размер : 20x20 виж - Изработена от полиестерни влакна, безвреден за кожата и удобен. - Впитывающий, быстросохнущий, устойчиви на избледняване и измиване. - кърпа за лице или кърпа за ръце за дома или фризьорски салон.

Опции за продукта

Свързани продукти