.

.

2-Ниво Органайзер за Съхранение на Плота в Банята, Дървена Органайзер За Баня, полици За Съхранение на Плотове, Щанд За козметика, Кухненски Органайзер за Закуски, О?

2-Ниво Органайзер за Съхранение на Плота в Банята, Дървена Органайзер За Баня, полици За Съхранение на Плотове, Щанд За козметика,

BGN 40.80

Наличност
На склад

【Висококачествени, здрави материали】 Нашия органайзер за плот в банята е изработена от естествено масивно дърво за дълголетиеНа дъното имаме нескользящие постелки, така че можете спокойно да използвате органайзер за плотове във влажна банята. 【Прост дизайн】 Органайзер за плот в банята е изпълнен в уникален дизайн, който е не само красив, но и позволява да се съхранява и да се вземат различни елементи, без никакви препятствия, като се избягва удара. 【Идеалната спестяване на пространство】 Размер : 11,41 "Д х 6,29"Ш х от 15.59" Х 2-ниво органайзер за плот може максимално да се спести пространство на стаята си, да прави нещата добре организиран и подреден съхранявани и създаване на комфортна микро-среда за вашия дом или офис. 【Многофункционален сервировочный тава】 Този органайзер за баня е идеално за организиране на кухня, хол, баня, офис, написани на масата, на балкона, също така може да се използва като малък поставки за растения, поставки за подправки, организатор за грим. 【Лекотата на монтажа】 Багажник-органайзер за баня лесно се монтира и по-стабилна.В същото време ние също имаме винтове и отвертка, които ще ви помогнат да се засили устойчивостта на стеллажа за съхранение след монтаж. 【Висококачествени, здрави материали】 Нашия органайзер за плот в банята е изработена от естествено масивно дърво за дълголетие.На дъното имаме нескользящие постелки, така че можете спокойно да използвате органайзер за плотове във влажна банята. 【Прост дизайн】 Органайзер за плот в банята е изпълнен в уникален дизайн, който е не само красив, но и позволява да се съхранява и да се вземат различни елементи, без никакви препятствия, като се избягва удара. 【Идеалната спестяване на пространство】 Размер : 11,41 "Д х 6,29"Ш х от 15.59" Х 2-ниво органайзер за плот може максимално да се спести пространство на стаята си, да прави нещата добре организиран и подреден съхранявани и създаване на комфортна микро-среда за вашия дом или офис.

Опции за продукта

Свързани продукти