.

.

Държач на дистанционното управление XYMYNB, Офис Настолна Кутия За съхранение, Настолен Органайзер за Моливи, Козметични Средства За Грижа За кожата (Лепило Мухъл 3)

Държач на дистанционното управление XYMYNB, Офис Настолна Кутия За съхранение, Настолен Органайзер за Моливи, Козметични

BGN 3.46

Наличност
На склад

【Разнообразие от функции 】 Офис настолна кутия за съхранение на дистанционни управления дистанционно управление, климатик, кабелна кутия, звукови панели, мобилен телефон, аксесоари за малки електронни носители, козметика, моливи за грижа за кожата и други офис консумативи канцеларски материали 【Основните характеристики на продукта】 размери на продукта : 5,51 "(Д) x 2,17" (Ш) x 3,74" (В), материал : пластмаса и бамбук, цвят : елегантен бял, нето тегло на продукта : 0,77 паунда, вие можете да го използвате за перфектен за съхранение на настолни принадлежности и той не заема много място. 【Лесен и практичен дизайн 】 В настолен органайзер за съхранение се използва превъзходна материал PS, дизайн разделение на предната и задната части за категоризиране и след кошчето на работния плот, което допринася за чистотата и чистота на работния плот. 【- Добри детайли 】 Дървена преграда може да бъде свободно анализира и да се събират в съответствие с различни изисквания за съхранение, тя заема малка площ, която е удобно там, където имате нужда от него, сега вие винаги можете да намерите емоции, писалка и си очила. 【Идея дизайнер 】 Ние винаги държим на творческото възприятие на продукта, неговото качество, практичност и накопленном опит и създават серия от превъзходни класически произведения на базата на практичност.Стенен офис настолна кутия за съхранение, само този, специално оборудван с магически стикери, който не изисква пробиване и лесен за инсталиране. Размер : около 5,51 "(Д) х 2,17" (Ш) x 3,74" (В). Тегло : около 0,22 килограма.Дизайн на разделение на предната и задната части за категоризиране и след кошчето на работния плот, което допринася за чистотата и чистота на работния плот. Размер : около 5,63 инча (Д) x 3,62 инча (Ш) х 4,72 инча (В). Тегло : около 0,42 кг.Ние специално инсталирани малки прегради в долната част, за елементи, които не са опрокидывались при използване, това отнема на малка площ, която е удобна за вас.

Опции за продукта

Свързани продукти