.

.

Toddmomy Закачалки за Поли Закачалки За детски дрехи 3шт Закачалка За Дрехи Не Детски Закачалки Закачалка За дрехи на Закачалки За дрехи За Деца Малки Пластмасови Зака?

Toddmomy Закачалки за Поли Закачалки За детски дрехи 3шт Закачалка За Дрехи Не Детски Закачалки Закачалка За дрехи на Закачалки За дрехи

BGN 2.67

Наличност
На склад

ТРЪБНА ЗАКАЧАЛКИ ЗА ДРЕХИ - Изработени от висококачествена пластмаса, тежкотоварни и дълготрайна, с дълъг срок на службаТЪКАНТА, ЗАКАЧАЛКА за БЕБЕТО - можете да дадете като подарък, да покаже своята любов и грижа.ПЛАСТМАСОВИ ЗАКАЧАЛКИ - Тези детски закачалки изработени от здрава пластмаса и са изчислени за продължителна употреба.ЗАКАЧАЛКА за рокли за момичета - идеален за всички ваши нужди в детската стая и организация на съхранение!Донеси много повече удобства.ЗАКАЧАЛКИ ЗА ДРЕХИ НЕСКОЛЬЗЯЩИЕ - Регулируема конструкция.Тези детски закачалки са предназначени за съхранение на дрехи от новородени до деца и дори по-големи.Пратката включва 30 х закачалки за дрехи Характеристики - Размер : 37,70 X7,00 X3,00 см/14,82 X2,75 X1,18 инча. - Произведен от висококачествена пластмаса, сверхпрочный и издръжлив, по-дълъг живот. - Идеален за всички ваши нужди в организацията на детската стая и съхранение!Донеси много повече удобства. - Регулируема конструкция.Тези детски закачалки са предназначени за съхранение на дрехи от новородени до деца и дори по-големи. - Осигуряват по-добра стабилност и подкрепа за дрехи, блузи, рокли, панталони и много други. - Материал : пластмаса - Цвят : розов - Те са тънки, с гладко покритие, практични закачалки за организиране на гардероба.Информация за стоки, Тези детски закачалки трайни и ще можете да се мотае панталони и рубашечки на вашето дете заедно като една дреха, която ще осигури повече удобства.Идеалната закачалка за вашата детска, бутици детски дрехи и много други.Произведен е от качествен материал за конкретно и продължителна употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти