.

.

Homoyoyo 16 БР., Мързеливи Поставки за телефони, Настолни Поставки За Телефони, Преносими Държач за Мобилен Телефон, Новост, Забавна Поставка за Телефон, Мързелив Титуля?

Homoyoyo 16 БР., Мързеливи Поставки за телефони, Настолни Поставки За Телефони, Преносими Държач за Мобилен Телефон, Новост, Забавна

BGN 2.33

Наличност
На склад

- Приказно държачи за съхранение на телефони, изработени са от фин материал и фина работа, както и трайни за дълго време - Целият външен вид на продукта е проста и очарователен.Идеален за използване като подарък на вашите приятели, те ще се радвате на новата поставка за телефон. С помощта на този хубав притежателя на телефона, може да доведе живо, следват телевизионно шоу и да гледате филми, без да държите в ръка мобилния си телефон. - Регулируема притежателя на телефона е с опростен дизайн, но много практични за използване, което ви гарантира приятно изживяване употреба. Дизайнерска поставка за телефон Thumbs up идеален за дома, спалня, дневна, офис, хотел, училище употреба, така че тя може да направи живота си по-удобен.Тези нови влакчета за телефони, изработени са от фин материал и фина работа, както и трайни за дълго време.С помощта на тази настолна поставка за мобилен телефон можете да водят на живо, да следи телепередачами и да гледате филми, без да държите в ръка мобилния си телефон.Идеален за дома, спалня, дневна, офис, хотел, училище употреба, така че тя може да направи живота си по-удобен.

Опции за продукта

Свързани продукти