.

.

Хартия за Scrapbooking SEWACC 24шт Материал за Цветя Албуми Хартия За Diy Ръчно Акаунт Фонова Хартия Цвете Новини Хартия Дневник Художник Аксесоари За Декорация на Списание Х?

Хартия за Scrapbooking SEWACC 24шт Материал за Цветя Албуми Хартия За Diy Ръчно Акаунт Фонова Хартия Цвете Новини Хартия Дневник

BGN 4.81

Наличност
На склад

Тя може да се използва за поздравителни картички ръчна изработка, украса на профила ръчно, оригами със собствените си ръце, опаковане на подарък кутии и т е направен от хартия материал, безопасен за използване. практичен и е трайна.носител на снимки и други украшения с ясни мотиви и прост стил.Можете да изпратите тази изящна хартия на своите приятели и те ще направят това сами. добър избор за производство на фонова хартия със собствените си ръце за албума, много прекрасна и винтажной.Тя може да се използва за поздравителни картички ръчна изработка, украса на профила ръчно, оригами със собствените си ръце, опаковане на подарък кутии и т. е направен от хартия материал, безопасен за използване. практичен и е трайна.носител на снимки и други украшения с ясни мотиви и прост стил.Можете да изпратите тази изящна хартия на своите приятели и те ще направят това сами. добър избор за производство на фонова хартия със собствените си ръце за албума, много прекрасна и винтажной.Описание търсите за декоративна фонова хартия?Вие търсите надежден помощен документ, който може да изпълнява няколко задачи?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата красива помощен документ трябва да съответства на вашите нужди.най-добрият избор за вас.Характеристики - Цвят : както е показано по - Материал : Хартия Размер : 15,00 X15,00 X0,10 см Предпоставка включва 24 x Албум за албуми със собствените си ръце.

Опции за продукта

Свързани продукти