.

.

Фон Mocsicka Quinceanera за Снимане на 15-годишнината от Сладък момиче, Златна Корона, Фотофоны, Фон за Снимки на Деня на Раждане на Кралската принцеса Миси Дюля (7x5 фута)

Фон Mocsicka Quinceanera за Снимане на 15-годишнината от Сладък момиче, Златна Корона, Фотофоны, Фон за Снимки на Деня на Раждане на Кралската

BGN 3.00

Наличност
На склад

【ЧЕ ще ПОЛУЧИТЕ】 -Фон честит рожден Ден на размера на 7x5 фута / 84 инча ширина и 60 см височина 【ЕКО МАТЕРИАЛ】 -Този банер на 15-ия рожден ден е изработен от винил Плат.No Химически мирис и е Безвреден както за възрастни така и за деца.Това ще ви даде Усещане за Мекота При допир. 【ЯРКИ цветове и оригинален дизайн】 - в Резултат на компютърни печат с висока резолюция.Всяко произведение на изкуството са Минали Стотици тестове.Проектиран от нашите дизайнери. 【Тема рожден ден】 - Този буен фон, е идеална за украса на парти по повод 15-годишнината момичета, на банер, на масата за тортата, фотография във фото студио, декора на стените или шоколадови бонбони.Това определено ще бъде Хит на Вашето Специално събитие. 【Защо да изберете нас?】 - Доставчик на хиляди идеи, дизайнер красиви снимки, Професионален производител на декори, Вашият надежден бизнес партньор.

Опции за продукта

Свързани продукти