.

.

173 бр. комплект за почистване на iPhone, за Airpod комплект за почистване на телефон конектор за зарядно устройство конектор за свързване на динамиката на инструмент за п?

173 бр. комплект за почистване на iPhone, за Airpod комплект за почистване на телефон конектор за зарядно устройство конектор за

BGN 0.33

Наличност
На склад

Съдържание на опаковката : В нашия комплект за почистване на мобилен телефон включва 44 тампони за премахване на прах и мазнина от повърхността, 120 тампони, една кърпа за почистване и 3 четки за почистване на малки и по-големи дупкиДобавихме пинсети и 2 от четината за почистване на i Phone с лекота и ефективност. 1 Чанта за съхранение на вещи, 1 бр.ФУНКЦИИ : В нашия набор за почистване има всичко необходимо за пълното премахване на прах, малки частици и мръсотия, оставяйки устройството е чисто ново.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Първо, използвайте четка за клавиатура правилния размер от комплект за почистване на мобилния телефон, за да почистите повърхността от прах, след това използвайте вентилатор за премахване на прах, а след това избършете с памучен тампон или кърпа.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : за Да се опрости задачата и да я направи по-практични, комплект за почистване на телефона може да се използва не само за i Phone и други смартфони, но и за air рецептори, обшивки, часовници, слушалки, калъфи за i Pod, Air Pods, Air Pods pro и earpods, аксесоари за зареждане на високоговорители с конектор lightning порт джак и така нататък.Идеален ПОДАРЪК : комплект за почистване airpod ще се превърне в чудесен подарък за Коледа, рожден ден или годишнина за вашите близки.Закупете този уникален комплект за почистване airpod за любителите на устройства на Apple!.СЪДЪРЖАНИЕ на ОПАКОВКАТА : 1 * Продувка въздух 1 * Пинцети 1 * Кърпа за почистване 1 * Чанта за съхранение. 2 * Щетинные четки 3 * Почистващи четки 120 * Тампони 44 * Салфетки.

Опции за продукта

Свързани продукти