.

.

Комплект печати с восъчен печат 624 бр., мъниста за восъчен печат, 4 бр. Печати с восъчен печат, Топло за Восъчен печат, Лъжица за Топене на Восък, Свещи Tealight, Метална др?

Комплект печати с восъчен печат 624 бр., мъниста за восъчен печат, 4 бр. Печати с восъчен печат, Топло за Восъчен печат, Лъжица за Топене

BGN 0.33

Наличност
На склад

13 в 1 комплект за восъчни печати : Mailto включва 624 бр мъниста за восъчни печати с перлата на блясък 24 цвята, 4 бр. глава за восъчни печати с 1 бр. дървена дръжка (можете да промените глава за печатите), 1 бр. топло за восъчни печати, 1 бр. лъжица за сургуча, 1 бр. свещи с чай на 2,5 часа, 2 бр. метални химикалки, 1 бр. уплътнител за сургучных печати, 1 бр. пръчка за разбъркване, 1 бр.Набор от матрици за печат сургучных пликове идва с всичко необходимо за направата на сургучных на тюлени, който е идеален за начинаещи, за да започнете забавен опит с сургучом и сургучными уплътнения.Висококачествени топки за восъчни печати : 24 цвят мъниста за восъчни печати с ретро блясък, перлената пудра, красива чисти форми за рязане, нетоксични, лесно се разтопи и бързо да изсъхне, им е много лесно за печат и лесно да се прекъсне.Набор от матрици за восъчни печати ви помогне бързо и равномерно производство-добри восъчни печата.Можете да използвате пръчка за разбъркване, за да се топки, за восъчни печати с различни цветове, за да създадете свой уникален стил и да го използвате за определен печат.Фантазия за начинаещи : Комплект печати с восъчен печат включва в себе си всичко, което трябва да разберете за восъчни печати и штампах с восъчните печати, което го прави идеален за начинаещи.Имайки под ръка този набор от восъчни печати за запечатване на пликове, можете да създадете свой собствен уникален модел плик. Многократно използване : Восъчни печати за запечатване на писма са идеални за направата на коледни писма, покани за сватба, благодарственных картички, аксесоари за писалка приятели, ретро-писма, ръкописи, пликове, колети, поздравителни картички, занаяти, запечатване на подаръци, вино, чай или козметични опаковки, покани за партита и други занаяти.Този комплект печати с восъчен печат в кутия за подарък.Това е идеален подарък за рожден ден, Свети Валентин, Ден на майката, Ден на благодарността, Коледа, годишнина и други празници.

Опции за продукта

Свързани продукти