.

.

Olixar за Samsung Galaxy Z Fold 2 Защита на обектива на камерата 5G За защита на обектива на телефона - Подобрете HD-Изображение - Антирефлексно покритие за Защита от надраскване - ?

Olixar за Samsung Galaxy Z Fold 2 Защита на обектива на камерата 5G За защита на обектива на телефона - Подобрете HD-Изображение - Антирефлексно

BGN 6.79

Наличност
На склад

✔️ [Съвместимост] е Разработен за обектив на камерата на Samsung Galaxy Z Fold 2 5 GВисококачествен материал, мини-протектор на обектива на камерата, защита на обектива на фотоапарата от повреда или надраскване. ✔️ [Flash glare] Скосен ръб отразява удар на светкавица на камерата и странично светлина, правейки снимки свеж, чист и остър, без смущения. ✔️ [Комплект за лесна инсталация, без мехурчета е включена в комплекта] Салфетка за почистване на стикер за премахване на прах и влажна салфетка осигуряване на защита за Samsung Galaxy Z Fold 2 5 G от мехурчета и прах. ✔️ [Ultra Clear] 100% прозрачно защитно фолио за обектива на Samsung Galaxy Z Fold 2 5 G с резолюция HD crystal clear осигурява невидима защита, която не намалява остротата, или яркостта на вашите снимки. ✔️ [Гаранция 2 години] е Включено в комплекта за защита на камерата на Samsung Galaxy Z Fold 2 5 G.Защитете обектив Samsung Galaxy Z Fold 2 5 G от удари, разбиване, драскотини и повреди.

Опции за продукта

Свързани продукти