.

.

2 Опаковки със защитно фолио за дисплея на Apple Watch Case 41 мм за Apple Watch Серия 7, калъф с твърд покритие от закалено стъкло, пълна Защитна броня за iWatch (41, черно + прозрачен)

2 Опаковки със защитно фолио за дисплея на Apple Watch Case 41 мм за Apple Watch Серия 7, калъф с твърд покритие от закалено стъкло,

BGN 1.00

Наличност
На склад

✔️ 【Съвместимост】 Този защитен калъф за дисплея на Apple Watch 7 41 мм и е предназначен за Apple Watch Серия 7 41 мм може да бъде докоснат твърд калъф с двойна защита на екрана във вид на диаманти, един стилен и красив (Забележка : Не е съвместима с Apple Watch 7 45 мм, моля, изберете друга опция размер, в комплекта не са включени часове и каишка). ✔️ 【Пълна защита 】 Защитно фолио за дисплея на Apple Watch Серия 7 41 мм с вградена ультратонкой защитно фолио от закалено стъкло HD Яснота защитава корпус и екран i Watch по цялата повърхност от надраскване, удари, трески и случайни капки.Високо-чувствителен сензорен екран точно същия, като на оригиналния часа Touch.to Осигурете Цялостна защита. ✔️ 【Водоустойчив дизайн】 Защитен калъф за Apple Watch, изработени от висококачествен твърд матово КОМПЮТЪР, с вграден предпазно фолио, изработени от закалено стъкло 9 H, е водоустойчива, което ефективно предпазва от капки вода, при ежедневно миене на ръцете, с горещ въздух и водни струи, спортни пот и не влияе на сетивна чувствителност на вашите i Watch.Идеален за ежедневна спорт на закрито и на открито.Забележка : Не е подходящ за дълбока хидроизолация, като плуване и сърф. ✔️ 【Модерен красив】 Висококачествен твърд матово материал КОМПЮТЪР и стилен дизайн, идеално комбинирани, обновяване на вашите часовници.Добавете жар на вашето Заедно.Това също така може да подчертае Вашата Елегантност и красота във Важни случаи.Този калъф за часа е идеална като подарък за вашите близки или приятели.Той е подходящ за всички Онези, които се стремят към Красота, но също така е подходящ за всички видове фестивали и Важни дни.Например, рождени Дни, партита, Срещи, Коледа, деня на благодарността, Ден на Св. Валентин, Ден на майката и т. ✔ ️ 【Че ще получите 】 2 опаковки водоустойчив корпус Apple watch 7 41 мм. 1 комплект за почистване. ✔️ 【Съвместимост】 Този защитен калъф за дисплея на Apple Watch 7 41 мм и е предназначен за Apple Watch Серия 7 41 мм. може да бъде докоснат твърд калъф с двойна защита на екрана във вид на диаманти, един стилен и красив (Забележка : Не е съвместима с Apple Watch 7 45 мм, моля, изберете друга опция размер, в комплекта не са включени часове и каишка). ✔️ 【Пълна защита 】 Защитно фолио за дисплея на Apple Watch Серия 7 41 мм с вградена ультратонкой защитно фолио от закалено стъкло HD Яснота защитава корпус и екран i Watch по цялата повърхност от надраскване, удари, трески и случайни капки.

Опции за продукта

Свързани продукти