.

.

Поставка за фон 8,5 × 10 метра височина, Регулируема Набор от Системи за подпомагане фон за снимки SEDGEWIN за екрана Фото-студио видео с Чанта за носене, Извити Скоби, Мус?

Поставка за фон 8,5 × 10 метра височина, Регулируема Набор от Системи за подпомагане фон за снимки SEDGEWIN за екрана Фото-студио видео

BGN 26.39

Наличност
На склад

1) Комплект в комплект и обслужване на клиенти : [2 x] който Поддържа пясък, [2 x] греда, [4 x] извити скоби, [4 x] държач за захващане на фона, [2 x] торба с пясък, [1 x] чанта за носене 12 месеца гаранция за производствени дефекти. Забележка : sanbag празен. 2) Здрава и стабилна регулируема поставка за фон за снимки е направен от висококачествена алуминиева сплав, с повишена вирулентност и по-дебел диаметър на тръбата, свободно увеличаване на ширината и височината, диапазон на разширяване на широчина от 5 метра до 10 метра. Диапазон на разширяване на височина от 3 метра до 8,5 метра. 3) Тази поставка за фотофона може да се мотае с зелен екран, платно, муслином, памук, хартия и фонова хартия PVC. подходящ за домашно студио и на открито с притежателя на захващане и издръжлив 4-инчов отвор за челюстите, за да отговарят на подставкам повечето стандартни размери и се фиксира фон, който никога не се закрепва. 4) Лесно се конфигурира и се отстранява от един човек. 5) УДОБЕН И ПРЕНОСИМ : Стойка за статив може лесно да се сгъва до малък по размер.Ако в комплекта са включени чанта за носене, тя ще бъде по-лесно да носите със себе си или просто да се съхраняват.

Опции за продукта

Свързани продукти