.

.

Моксика, Червена Роза, на Фона на рожден Ден, Женски, черно, Златно, честит рожден Ден, в райе, с Диаманти, 30-та, 40-та, 50-та, 60-та, Украса за парти по случай рожден ден, Фон?

Моксика, Червена Роза, на Фона на рожден Ден, Женски, черно, Златно, честит рожден Ден, в райе, с Диаманти, 30-та, 40-та, 50-та, 60-та,

BGN 2.33

Наличност
На склад

★ 【 ЧЕ ще ПОЛУЧИТЕ】 -Фон за рождения ден на размера на 7x5 фута / 84 инча ширина и 60 см височина ★ 【ЕКО МАТЕРИАЛ】 -Този златисто-черен банер на рожден Ден е изработен от винил Плат.No Химически мирис и е Безвреден както за възрастни така и за деца.Това ще ви даде Усещане за Мекота При допир. ★【ЯРКИ цветове и оригинален дизайн】 - в Резултат на компютърни печат с висока резолюция.Всяко произведение на изкуството са Минали Стотици тестове.Проектиран от нашите дизайнери. ★ 【Тема рожден ден】 - на Този фон с червени рози е идеална за украса на парти по случай рожден ден, парти в чест на рождения ден на детето, на банер, на масата за тортата, фотография във фото студио, декора на стените или моноблок.Това определено ще бъде Хит на Вашето Специално събитие. ★ 【 Защо избрахте нас?】 - Доставчик на хиляди идеи, дизайнер красиви снимки, Професионален производител на декори, Вашият надежден бизнес партньор.

Опции за продукта

Свързани продукти