.

.

Нарязания на ситно Стъклен Блясък за смола Geode, FEEIN Нередовен Блясък Метални Люспи Чакъл Пайети за Дизайн на Ноктите Занаят САМ Пълнител за Вази Епоксидна Смола Про?

Нарязания на ситно Стъклен Блясък за смола Geode, FEEIN Нередовен Блясък Метални Люспи Чакъл Пайети за Дизайн на Ноктите

BGN 2.67

Наличност
На склад

【Прекрасно колотое стъкло】 Тези красиви пайети са идеални за занаяти, като например попълване на продукти от епоксидна смола за нокти-арт албуми за изрезки, изработване на бижута, пълнене на вази, поздравителни картички, украса на дома и други занаяти, ръчна изработкаУдовлетворяйте на вашите различни нужди в рукоделии правите вашите проекти ръчен труд по-привлекателен. 【Качествен материал】 Парчета натрошени огледала FEEIN са произведени от надежден стъклен материал, който не избледнява, не се топи, не е деформиран и няма ръжда, а също така е устойчив на корозия.Те могат да предоставят отразяващ блясък и жизненост благодарение на отраженному светлина, създавайки имате удобни визуални усещания. 【Блестящ външен вид】 FEEIN многоцветни пайети за нокти метален цвят и лъскав външен вид, които могат да украсят и придават изтънченост на вашите изделия ръчна изработка.Това е и хубав подарък на вашето семейство, приятели и колеги.Можете да направите различни занаяти заедно с децата си или родителите си, че могат да подобрят връзката си. 【Материал и размера на】 е Изработен от висококачествен избрани малки гравийного на баластра, който лесно се смачка под налягане.Размер на около 0,5 mm-2,5 mm, аморфная форма, подходящ за повечето занаяти.Около 115 грама от теглото. 【Гаранция】Ако имате някакви коментари или предложения, моля своевременно да ни уведомите.Ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа. 【Прекрасно колотое стъкло】 Тези красиви пайети са идеални за занаяти, като например попълване на продукти от епоксидна смола за нокти-арт албуми за изрезки, изработване на бижута, пълнене на вази, поздравителни картички, украса на дома и други занаяти, ръчна изработка.Удовлетворяйте на вашите различни нужди в рукоделии правите вашите проекти ръчен труд по-привлекателен. 【Качествен материал】 Парчета натрошени огледала FEEIN са произведени от надежден стъклен материал, който не избледнява, не се топи, не е деформиран и няма ръжда, а също така е устойчив на корозия.

Опции за продукта

Свързани продукти