.

.

Кукли Bjd 15 бр. Материал За направата на Перука От косата на Температурата Влакна Перуки За изграждане от вълна Красив Цвят Кукли DIY Комплект Ръчно изработени Къдрав?

Кукли Bjd 15 бр. Материал За направата на Перука От косата на Температурата Влакна Перуки За изграждане от вълна Красив Цвят Кукли DIY

BGN 16.28

Наличност
На склад

Куклен ПЕРУКА - Характеристики : изработен е от высокотемпературного коприна и еМожете да използвате сешоар, за изправяне или къдрене, самостоятелно да промените прическата си перука.Инструмент за КОСА кукли - Материали : Высокотемпературное пряко синтетично влакно, на допир е мека и удобна.ПЕРУКИ ЗА КУКЛИ - перука за кукли, той ще изглежда страхотно на любимите си членове.Перука за кукли BJD - Произведен от высокотемпературного влакна, не е лесно да се грижите, е здрава за по-дълга употреба.Куклени косата със собствените си ръце - Добро качество на изработка гарантира, че косата ще е здраво склеиваться.Списък на пакетите 5 x куклен перука Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Добро качество на изработка гарантира, че косата ще е здраво склеиваться. - Размер : около 100x15x0,2 виж - перука за кукли, той ще изглежда страхотно на любимите си членове. - Материал : Высокотемпературное влакна. - Изработен от высокотемпературного влакна, не е лесно да се грижите, е здрава за по-дълга употреба. - Кукла лесно се поставят и не е толкова лесно отваливаются. - Красиви цветове по избор.Описание на продукта куклен перука, Подходящи за направата на кукли със собствените си ръце или консумативи за ремонт.кукла направи си сам hair перука за коса перука за кукли, той ще изглежда страхотно на любимите си членове.инструмент за коса на куклата Този предмет е колекция от перуки за коса, които са изработени от высокотемпературного влакното, така че вие можете сами да постави този перука сешоар, выпрямителями или маши за коса.

Опции за продукта

Свързани продукти