.

.

PickMe Pets преносим ръчен лъжичка за какашек за кучета, лесно се събира какашки домашни любимци без елементарно; не пипай, за почистване на нищо. Клешневидная челюст ра?

PickMe Pets преносим ръчен лъжичка за какашек за кучета, лесно се събира какашки домашни любимци без елементарно; не пипай, за почистване

BGN 24.31

Наличност
На склад

✅ КОМПАКТЕН и ЛЕК, само 7 грама и с дължина 11 смЛесно да се заеме със себе си на разходка. ✅ ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ, събиране на какашки почти забавно. ✅ БЕЗ докосвания, повече никакво усещане за топлина и мекота. ✅ НИКАКВА ПОЧИСТВАНЕ, нито лъжичка, нито на ръка не се допират, така че всичко е в ред. ✅ Клон за рециклиране на хранителни пакети.Преносима гребло за почистване на кучешки какашек Pick-Me Pets, лесно се събира какашки домашни любимци, без да докосвате до него, без елементарно и без да се налага почистване.Лек, стилен и елегантен дизайн.Лъжичка е съвместим с всички тези пластмасови пакети за пазаруване, така че това е чудесна възможност също да се освободи.Идеален за малки и средни кучета.ИНСТРУКЦИЯ ЗА ПРАВИЛНА УПОТРЕБА 1. Сложете лъжичка в найлонова торбичка (първо нокът) 2. Натиснете спусъка, за да отворите нокът. Сложете пакет и нокът на върха на топла маса. Освободете спусъка, за да затворите клешню. Поставяне съдържанието и част от пакет вътре молец, дръпнете край пакет напред. Изхвърлете пакет с какашками в контейнер за отпадъци. ✅ Битумен кука позволява лесно да го прикачите към поводку или да си колана.

Опции за продукта

Свързани продукти