.

.

Laotie 3-слойна Нетъкан Еднократни кърпи за лице с филтър покритие, Не стирающиеся, Дишащи за здравето на лицето, са подходящи за деца (50 бр.)

Laotie 3-слойна Нетъкан Еднократни кърпи за лице с филтър покритие, Не стирающиеся, Дишащи за здравето на лицето, са подходящи

BGN 3.33

Наличност
На склад

Само "Laotie" е истински магазин за продажба на тази стокаНа склад в САЩ 7-15 дни бърза доставка!Детски открито кърпи за лице, костюми за момчета и момичета.Размер : Свободен размер, подходящ за деца.Подходящ е за семейни пътувания в помещения и на открито, влакове, летища, улици и други обществени места.Ергономичен дизайн идеален за еднократна употреба и е идеален подарък за здравето на децата.Характеристики : 1. Изработен от екологично чист материал, влагоустойчив, отговарят на високи, не дразнещ, мек и удобен. Дишаща материал и красиви модели, което го прави полезен и модерен. Специална 3-слойная нетканая конструкция, се предвижда защита от прах, автомобилни выхлопов, цветен прашец и т. Перфектен дизайн, когато сте го нося, той безпроблемно се пада на лицето.Еластичната ушна контур лесно се побира и не оказва натиск на ушите си. ноктите салон или други помещения, където може да изисква защита на Помещение включва : 50/100 опаковки.

Опции за продукта

Свързани продукти